maandag 13 december 2010

Golden Rose - Nr 04 (Crystal Colour)

Toen ik dit lakje een paar weekjes terug binnenkreeg was ik in één oogopslag verliefd.. Wauw! Maak kennis met mijn (voorlopige) nieuwe favoriete lakje! Ik kon van dit lakje echt wel de hele avond foto's maken, om jullie honderden dezelfde foto's te besparen laat ik er maar een paar zien :)

When this polish arrived a few weeks ago, i fell totally in love with it..Wow! Meet my new favorite polish! Ah I made a hundred pics of this polish, but i'm not going to show them all *don't worry ;)* So these are a few pics of this lovely polish!

Golden Rose - nr 04 is echt een prachtig roze glitter lak. Het is geen holografisch lakje, maar zit wel boordevol verschillende glitter met een roze basiskleur. Dit lakje hoort bij de Crystal Colour lijn. Ik vind hem echt prachtig, niet té barbie roze, maar toch lekker girly!


Golden Rose - Nr 04 is a beautiful pink glitter polish. It's not an holographic polish, the polish has many colours of glitter in it. This polish is from the Crystal Colour collection. I love it! It's not barbie pink, but it's girly!

Als je bovenstaande foto vergroot kun je al goed zien hoeveel glitters er in dit lakje zitten! Applicatie vond ik ook een positieve verrassing. Dit is mijn eerste Golden Rose lakje en ik ben er echt weg van! Ik heb hierboven 3 dunne laagjes gebruikt, met 2 laagjes zou je in real life nog kunnen wegkomen, maar met de macro stand van mijn camera helaas niet..! Toch heeft mijn camera zijn best gedaan om dit supersparklende lakje mooi op beeld vast te leggen!


When you enlarge above pic you can see the glitters very well! Application was a very positive surprise. This is my first Golden Rose polish, and I love it! On above pic I used 3 thin layers, in real life you can get away with 2 layers, but with the macro from my cam you can't. Anyways, my cam did her best to make these pictures of this beautiful polish!

Aangezien het inmiddels alweer kersttijd is beginnen dit soort glitterende lakjes bij mij helemaal te kriebelen! Hebben meerdere dat, tijdens kerst spontaan gek worden op glitters?/ Ah it's almost christmas time, when it's nearly christmas I really like the glitterpolishes, are you in love with glitterpolishes when christmastime is nearby?

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations