zaterdag 18 december 2010

Notd: Omg Butterflies!

De vorige keer liet ik jullie al China Glaze - OMG al zien. Vandaag ga ik de nailart die ik hiermee gemaakt heb laten zien. Alhoewel dit lakje natuurlijk zonder iets ookal prachtig is! Ik heb dit keer gekozen voor een mani met stempels omdat ik soms ook de vraag krijg of ik weleens iets met Konad doe. Dus speciaal voor degenen die Konadmani's leuk vinden om te zien!

The last time I showed you China Glaze - OMG. Today i'm going to show the nailart I made with it. OMG is on itself a beautiful polish, but I decided to do some stamping with it. Sometimes I get questions from people who're asking if I use Konad, so this one is for the people who like to see stampingmani's!


Het is niet zo heel veel bijzonders geworden, maar voor zo tussendoor vind ik wat stempels er best leuk uitzien! Deze mani is eigenlijk nergens op gebaseerd, ik heb wat plates gepakt en ben wat gaan stempelen. Binnenkort komt er trouwens een uitgebreide tutorial over hoe ik mijn creaties verzin!


It's nothing specials.. but I liked it for the days I weared it! This mani isn't based on anything, I just choosed some images from some random plates. Coming up soon is a tutorial how I made up my creations!


Bij deze foto moet je hem zelf een beetje omgekeerd denken, de foto zag er namelijk heel raar uit als ik hem omkeerde, dus ik heb besloten om hem maar gewoon zo te laten. Voor het bloemetje met de swirls heb ik Konad - Gold black gebruikt en een fauxnad plate. De 2 vlindertjes zijn gestempeld met China Glaze - DV8 en een plate van Essence. China Glaze - DV8 is trouwens echt prachtig om mee te stempelen!

By this pic you've got to use your fantasy because it's upside down, I turned it around but it looks really strange, so I decided to let the pic this way. For the swirly flowers I used Konad - Gold Black and a fauxnad plate. The two butterflies are stamped with China Glaze - DV8 and a plate by Essence. China Glaze - DV8 is a beautiful polish to stamp with!

Wat vinden jullie leuker om te zien, notd met handgemaakte nailart of met stempels, of vinden jullie de afwisseling zo ook prima?/ What do you like the most, Notd with handmade nailarts of with konad, or do you like the way I do it now?

11 opmerkingen:

 1. Ik vind afwisselend wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superpretty. Vind die vlindertjes echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i really like it! i've been trying to find that polish, because i love the holo effect of it! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is cute. I love how fresh it looks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg mooi die vlinders, en dat lakje is prachtig ben gek op holo lakjes. Hij lijkt ook op die van gosh...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks all!

  @ Tsiisfamke,

  Dankjewel! Die tip van Gosh is handig om te weten! Dan kan ik degenen die dit lakje zoeken laten weten dat Gosh een goede dupe heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb dat lakje zelf ook ! ik ga zo het proberen want ik heb ook zo'n stempeltje. super mooooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. the light blue looks really nice over OMG! this is really cute (=

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations