Gelnagels

Na het afronden van diverse cursussen ben ik sinds 2011 werkzaam als gecertificeerd nagelstyliste in de Zaanstreek. Nailart Creations is gespecialiseerd in gelnagels, gellak, bruidsnagels en one stroke nailart. Sinds 2013 staat nagelsalon Nailart Creations officieel geregistreerd als bedrijf, deze gegevens kunt u onderaan de pagina vinden. Nailart Creations blijft op de hoogte van de nieuwe trends en producten op het gebied van nagelstyling, door tweemaal per jaar de vakbeurs te bezoeken en regelmatig nieuwe workshops/cursussen te volgen.
One Stroke Nailart
Hygiëne is in deze nagelsalon ontzettend belangrijk, daarom krijgt iedere klant een eigen vijl welke enkel en alleen voor u gebruikt zal worden. Ook ligt er bij iedere behandeling een schone handdoek op tafel. Hieronder kunt u de prijslijst van nagelsalon Nailart Creations vinden met natuurlijk bijbehorende foto's. Voor meer foto's van gelnagels kunt u een kijkje nemen in het archief van deze website!
French Manicure

Gelnagels gekleurde french

 
Gellak
- U krijgt één week garantie op een nieuwe set gelnagels. Echter geldt deze garantie niet wanneer de nagels als gereedschap gebruikt zijn of wanneer er breuken door eigen fout ontstaan zijn. Ik kan aan de nagel zien of deze losgelaten is door een probleem in de hechting of wanneer de nagel een breuk heeft door een eigen fout. Ik beoordeel de geldigheid van de garantie. 
- Na de week garantie kunt u natuurlijk altijd terecht voor het repareren van een breuk wanneer dit nodig is. De kosten hiervan bedragen €2,50 per nagel. Wanneer u tijdens het opvullen een gebroken nagel hebt betaald u enkel de opvulprijs en geen extra kosten!
French Manicure voor/na


Nailart Creations werkt met de gels van het merk Florence. De clear gel welke gebruikt wordt is een fibergel, dit is een extra sterke gel dankzij de fijne vezels welke hierin verwerkt zijn.

Heeft u last van kalk en/of schimmelnagels neem dan eerst contact op met de huisarts voor een kuurtje! Wegens hygiënische redenen plaats ik geen nagels wanneer u last heeft van een nagelziekte. Wanneer de nagels geheel genezen zijn kunt u contact met mij opnemen voor een set gelnagels. 


One Stroke Nailart!Let op! Vanwege drukte zijn last minute afspraken plannen niet mogelijk. Hou altijd rekening met een minimale wachttijd van één week. Plan op tijd uw afspraak om teleurstellingen te voorkomen!
 Nagelsalon Nailart Creations werkt alleen op afspraak.. De salon is gevestigd in het centrum van Zaandam, in de Rosmolenwijk, op 10 minuten loopafstand van het station (en de Primark). Een afspraak kunt u telefonisch maken, via de email of stuur even een berichtje! Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Nailart


 
Nailart


Algemene voorwaarden Nagelsalon Nailart Creations

- Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren gemaakt te worden. Houd altijd rekening met een wachttijd i.v.m. met drukte. Plan op tijd uw afspraak om teleurstellingen te voorkomen. 

- Bij verhindering dient u zo spoedig mogelijk, met als maximum 24 uur voor de afspraak, de afspraak te annuleren. Bij te laat annuleren zal er 50% van de kosten in rekening gebracht worden, dit geldt uiteraard niet bij uitzonderingen. Deze uitzonderingen zullen door Nagelsalon Nailart Creations beoordeeld worden. 

- Nagelsalon Nailart Creations werkt volgens een strakke planning. Bent u 15 min te laat, dan volgt een automatische annulering van de afspraak en worden er wederom 50% van de kosten in rekening gebracht. Een nieuwe afspraak kan gepland worden mits het een uitzondering betreft welke wederom wordt beoordeeld door Nagelsalon Nailart Creations.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
- Komt u meerdere malen niet opdagen op uw afspraak, of worden afspraken meerdere malen afgezegd, dan volgt uitsluiting van het maken van een nieuwe afspraak. 

- De gemelde prijzen zijn inclusief btw. Nagelstudio Nailart Creations vermeldt prijswijzigingen 30 dagen voor de ingangsdatum duidelijk en zichtbaar in de salon en op de website. De klant dient direct na afloop van de behandeling de betaling contant te voldoen.

- Tijdens de eerste afspraak zal er een klantenkaart ingevuld worden. Deze klantenkaart zal gebruikt worden om bijzonderheden te vermelden en in het geval van ziekte om contact met de klant te kunnen opnemen. De persoonlijke gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens’.

- Nagelsalon Nailart Creations geeft de klant 7 dagen garantie op de behandeling. De garantie vervalt indien:  

·         De klant de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio;

·         De klant zonder handschoenen met agressieve chemicaliën gewerkt heeft;

·         De klant de kunstnagels heeft afgebeten of opzettelijk heeft afgebroken;

·         De klant de kunstnagels herhaaldelijk heeft gestoten waardoor er lucht of breuken ontstaan zijn;

·         De klant ondanks het advies van Nagelsalon Nailart Creations gekozen heeft voor een te lange kunstnagel (max 1/3 tip, 2/3 nagelbed).


- Het copyright op aangebrachte kunstnagels en nailart berust bij Nagelsalon Nailart Creations. Indien de klant de kunstnagels/nailart laat fotograferen voor commercieel gebruik, dient er vooraf toestemming gevraagd te worden aan Nagelsalon Nailart Creations. Nagelsalon Nailart Creations mag hiervoor een redelijke vergoeding vragen. 


- Nagelsalon Nailart Creations is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de nagelsalon is uitgegaan van door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.
 

Gelnagels Full Color
 
Gegevens:
Telefoon: 0639212285
Kvk: 58461876
BTW: NL212701526B01
  

Bekijk ook eens onderstaande videos met daarin de door mij gezette gelnagels van de afgelopen jaren (2014/2015). Alles op deze pagina (en website) is eigen werk, dit betekent dat u rustig een kijkje kunt nemen en op uw eigen bank een design naar keuze kunt uitkiezen voor uw nagels!