vrijdag 12 oktober 2018

Waarom het zo stil is...

Waarom het zo stil is...

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, de laatste paar maanden is het erg stil op Nailart Creations. Vandaag daarom even een uitleg waarom, want er zijn een hoop veranderingen geweest en de liefde voor de nagels is er écht niet af hoor, het is inmiddels drukker dan ooit in de salon!

Dus...?

Even een korte opsomming vanaf het begin:

2017:
  • Oktober 2017 ben ik vanuit het ouderlijk huis gaan samenwonen met mijn partner. Een hoop veranderingen, want opeens komt er een huishouden op je schouders te vallen en als fulltime werkende is dit erg lastig te combineren wanneer je in de weekenden graag nog leuke dingen wilt doen...
2018:
  • Januari 2018: dit jaar begon chaotisch. De salon bleef in oktober 2017 achter in het ouderlijk huis, 3 dagen in de week was ik daar te vinden om te werken in de salon. In januari 2018 viel er een brief op de mat met de mededeling dat de woningen gesloopt gingen worden i.v.m. stadsvernieuwing. Een heleboel onduidelijkheid, wat nu?
  • Maart 2018: In de tussentijd werkte ik  ook 2,5 dag in de week op invalbasis in het onderwijs, maart 2018 kreeg ik te horen dat degene voor wie ik inviel weer terug zou komen. Ik moest dus weer plek gaan maken, dit betekende dus op zoek naar iets nieuws en wel/geen vast contract..
  • april/mei 2018: In deze periode zijn mijn partner en ik voor bijna 3 weken vertrokken op reis naar Florida. We hebben de tijd van ons leven gehad, onwijs veel gezien en ik heb na 16 jaar weer familie teruggezien. 
  • juni 2018: De jaarlijkse brief met de huurverhoging, we blijken scheefhuurders te zijn. Oeps, een huurverhoging van 6%. Na veel wikken/wegen meerdere hypotheekadviesgesprekken gehad met de conclusie: kopen is voordeliger. Vanaf dit moment op zoek naar een koopwoning in deze chaostijd én nog steeds een moeder hebben waar de salon is gevestigd die óók haar huis uit moet. 
  • Augustus 2018: Gelukkig een vast contract in het onderwijs gekregen, een vaste kleutergroep én we vonden het perfecte huis voor ons. Hier begint alle gekte van papieren verzamelen, dingen uitzoeken, hypotheek regelen etc etc..  Wat een werk... 
  • Oktober 2018: Gelukkig alles geregeld. Nu afwachten tot het moment waarop we de sleutel krijgen (einde deze maand). In de tussentijd heeft mijn moeder ook een nieuwe woning toegewezen gekregen waar zij helemaal blij mee is. De salon kan gelukkig met haar meeverhuizen. Ik ga één van de slaapkamers gebruiken om de salon verder in op te zetten. 

Voor nu betekent dit dus: 2 verhuizingen op hetzelfde moment. En het werk gaat gewoon door.. Ik werk inmiddels 3 hele dagen in de week in het onderwijs en 2 dagen draai ik van de ochtend tot begin avond salon. Voor ons eigen huis moeten wij flink verbouwen wat behoorlijk wat tijd kost. De salon moet verhuisd worden en de nieuwe ruimte moet geschikt gemaakt te worden. In de tussentijd flink inpakken, de dozen vliegen om mijn oren. Kortom, een hoop dingen tegelijk waardoor de website er dus een beetje bij inschiet. Wanneer alles helemaal klaar is hoop ik de website weer beter te kunnen bijhouden. 

In de tussentijd onderhoud ik wel de fb pagina van Nailart Creations. Hier plaats ik nog regelmatig foto's van nieuwe setjes of uitprobeersels op. Als je de foto's dus echt mist kun je daar even een kijkje nemen:     https://www.facebook.com/Nailart-Creations-316052225077643/?ref=bookmarks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations