donderdag 20 januari 2011

My Daily Basket

De titel voor deze post klopt niet helemaal, ik gebruik dit bakje niet dagelijks (ik lak niet iedere dag mijn nagels). Maar ik gebruik hem zeker iedere keer dat ik mijn nagels lak! Vandaag ga ik een bakje met producten laten zien welke ik vaak gebruik. Kijk mee naar mijn mandje!

The title is a bit of a mislead, because i'm not using this basket daily (I don't paint my nails every day). But I certainly use this basket every time that I polish my nails! Today i'm going to show you my nailpolish basket!


Ik hoor jullie al denken, wáár heeft ze het in godsnaam over! Haha zoals je kunt zien heb ik het over bovenstaand mandje, dit is een mandje met een aantal producten welke ik vaak gebruik en handig zijn om in de buurt te hebben. Dit mandje staat dus altijd standaard naast mij op mijn bureau.

I can hear you thinking: Wow what is she talking about? Well it's above basket, as you can see I store some of my daily stuff in that basket. This basket is always next to me at my desk when i'm painting my nails.

Dit zijn een beetje de tools en verzorgingsproducten welke in het mandje zit. Links zie je een hand&nagelcrème (review). Daarnaast Rose nagelcrème (oh deze ruikt zó lekker, komt nog een review over!) Daarnaast mijn veel gebruikte dottingtool (ik gebruik deze letterlijk overal voor!). Daarboven een potje nagellijm, altijd handig om bij de hand te hebben! Daaronder een klein manicuresetje, hier zit een nagelknippertje/schaartje/vijltje/bokkepootje in. Daarnaast de Essence removerpen, en als laatste een pincet van Essence.

These are all tools and care products which are in the basket. On the left side you can see the hand&nailcream (review). Next a nailcream from the brand Rose (this one is smelling soo good, review is upcoming). Up next my dottingtool, which is used a lot of times (i seriously use it for everything). Next to that a bottle of nailglue, always handy to have that! Beneath the glue it's a manicure set with clippers/scissor/file/cuticlepusher. Next to that it's the Essence Removerpen, and last a pincet by Essence.

Dit zijn de lakjes welke in het mandje zitten. Van links naar rechts: Kruidvat eigen merk basecoat (de voorlopige vervanger voor de Catrice basecoat welke ik normaal altijd gebruik), daarnaast de High Shine en quick dry topcoat van Catrice. Rechtsboven naast de topcoat kun je een nagelverharder van Essence zien, dit is een product welke ik niet heel vaak gebruik. Daaronder is een glittertopcoat van Essence. Naast de glittertopcoat kun je China Glaze - Matte Magic een matte topcoat zien, daarnaast ligt nog een matte topcoat, deze is van Catrice. Daarboven kun je ChNail - nr 23 een crackling topcoat zien (review). En als laatste een matte topcoat van de Hema. (haha genoeg keuze qua matte topcoats..!).

These are all the polishes which are in the basket. From left to right: Basecoat from Kruidvat (it's the one I use now instead of the Catrice Basecoat, which I normally use). Up next the High Shine and quick dry topcoat by Catrice. Upright is a nailstrengthener by Essence, this is a product which i don't use very often. Beneath that it's a glittertopper by Essence. Next to the glittertopcoat you can see China Glaze - Matte Magic, a matte topcoat, up next is another matte topcoat, this one is from Catrice. Above that one is ChNail - nr 23 a crackling topcoat (review). And last a matte topcoat from Hema (Woeps, I own a lot of matte topcoats..!)

Hebben jullie zelf ook een bakje waarin jullie de veel gebruikte producten bewaren?/Do you have a basket with products you use often?

8 opmerkingen:

 1. hi,

  Ik kan me goed voorstellen dat je de essence nailharder niet veel gebruikt. Ik heb hem ook maar dan pro white en wat ik heel irritant vind is dat hij heel snel er af te trekken is. Ik had een keer heel leuk mijn nagels gelakt en ik trok ze er zo vanaf na een paar uurtjes. heb jij die ervaring ook? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kirs,

  Wow kon je hem er in 1x aftrekken!!? Die ervaring heb ik dan niet met de verhardener, maar ik heb gewoon het idee dat hij niet zo denderend werkt, ook heb ik niet echt een nagelverharder nodig aangezien ik zelf al sterke nagels heb. Gebruik hem alleen afentoe bij iemand anders met slappe nagels (maar of dat echt effect heeft heb ik nog mijn twijfels bij)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awesome basket! love the china glaze treatment

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ik heb niet echt een mandje, want meestal doe ik niet alles in één keer. Ik heb wel al mijn vijlen/buffers bij elkaar zitten, en mijn nagellakverzorgingsspullen, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey!
  Ik ben ook super fan van nailart! Heb het een tijdje stil laten liggen, maar ben de draad toch weer aan het oppakken!
  (Je kunt een kijkje nemen op mijn eigen blog; http://sanntheman.blogspot.com , daar heb ik het een en ander op staan)
  Maar waar heb jij je dottingtool gehaald? Want ik doe het nu met tandenstokers enzo, maar een echte dottingtool lijkt me veel fijner werken. Dan heb je veel meer grip.

  Ik hoop iets van je te horen!
  xx Sanntheman

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sanne,

  Ik heb mijn dottingtool bij www.smilersnailart.nl gekocht. Je kunt ze ook kopen bij: www.mardymakeupshop.nl Eigenlijk verkopen de meeste nailart webshops deze dottingtools. Je kunt zelf ook je eigen dottingtool maken, even op youtube intikken how to make a dottingtool en je kunt een aantal tutorials vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, je blog is echt populair nu, haha! Vind je Matte Magic fijn? Die van mij is na een maand al uitgedroogd! Heb nu de matte van Essence, veel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Maaike,

  Haha thanks! Ik heb de matte magic nu ongeveer een jaar denk ik en de mijne is nog niet uitgedroogd. Maar meestal grijp ik naar de matte topcoat van de hema of van Catrice omdat deze wat bredere kwastjes hebben dus fijner zijn om te lakken! Die van essence wilde ik ook uitproberen, maar aangezien ik 3 matte topcoats heb moest ik er maar eerst eentje opmaken :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations