maandag 8 augustus 2016

Personal 30 & 31

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, is het eventjes stil geweest. Ik heb even heerlijk genoten van wat vrije tijd, en daar hoorde ook gewoon even een mediapauze bij. De eerste week van mijn vakantie was het weer echt prachtig, onwijs genoten van het lekkere weer en lekker buiten geweest. De tweede week was het weer wat minder, maar toch even genoten van de rust. Afgelopen week ben ik weer begonnen met werken in de salon!


Ik ging mijn vakantie in met een lekker zomerse nailart op mijn nagels. Heerlijk om even tijd te spenderen aan mijn eigen nagels ook!Ondanks dat ik eigenlijk vakantie had, besloot ik op een wat slechtere dag nog even de nagels van mijn moeder en de buurvrouw te doen. Ik had net die week de chrome powders binnen gekregen en wilde dat graag even uittesten. 

Ook mijn teennagels meteen even vakantieproof gemaakt! Rood met witte roosjes. 

Mijn werkweek zag er weer lekker kleurig uit! Misschien was de achtergrond van de foto's ook meteen al opgevallen, maar in de vakantie heb ik mijn tafel een beetje opgeknapt aangezien deze helemaal beschadigd was! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations