zaterdag 13 januari 2018

[Gelnagels] Christmas #1

Jeetje wat is het alweer een tijd geleden... Shame on me. Helaas heb ik het de laatste tijd zo druk dat de site er daardoor een beetje bij wegvalt. Deze week ga ik proberen om alle kerst nailarts te laten zien welke ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Misschien een beetje mosterd na de maaltijd, maar je kunt de foto's ter inspiratie altijd opslaan voor volgend jaar en ze helemaal niet laten zien is ook zo'n zonde! Sommige foto's zijn zelfs nog van Kerst 2016 waar ik niet aan toe gekomen ben. Klaar om nog even na te Kersten in januari? 


Bordeaux rode basis met op de middelvingers een multiglitter topcoat. Op de ringvingers heb ik met een zwarte striper met de hand een kerstboom getekend. Als piek een zilver sterretjes rhinestone.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations