maandag 9 april 2018

[Review] Gelpolish Man Hunt

Al tijden ben ik op zoek naar dé perfecte felle blauwe gelpolish. Al van verschillende merken heb ik blauwe kleuren besteld, maar steeds vond ik niet precies deze kleur. Tot ik deze gelpolish, Man Hunt van Glamour Nagelproducten binnenkreeg. Hierboven zie je een foto van de gelpolish op zichzelf. Heerlijk fel kleurtje! Hieronder laat ik nog een nailart zien welke ik maakte op deze gelpolish.
Voor mij was dit de eerste keer dat ik gebruik maakte van een gelpolish van dit merk. Bij het gebruik van een gelpolish heb je wel een base en top gelpolish nodig. Het liefst van hetzelfde merk. Ikzelf gebruikte een base- en topgel van een ander merk en ook dit werkte prima!


Deze kleur is normaal gesproken al opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Toch besloot ik met wat stempels in het wit om een leuke nailart te creëren. Ik kan het dan toch echt niet laten..

Gelpolish Man Hunt is verkrijgbaar via de webshop van Glamour Nagelproducten. De gelpolish kost €9,10. Klik hier om de gelpolish in de webshop te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations