donderdag 8 juli 2010

Notd Fruity Nails

Vandaag weer een Notd, dit keer fruit nagels! Toen ik deze creatie gemaakt had kwam ik toevallig de Fruit Nail contest van Babbling Brooke tegen. Dus heb jij ook een leuke fruitcreatie? Doe dan mee! Ook ik heb mijn creatie als inzending ingestuurd.

Today another Notd, this time Fruity nails! When I made this creation, I saw that Babbling Brooke is having a Fruit Nail contest. So have you made a nice fruit creation? Send it to Brooke! I send my nails too.

Aha ja idd flasback! Deze foto heb ik idd al eerder geplaatst om mijn blog hier! Essence - The world's coolest heb ik dit keer als basiskleur gebruikt onder mijn fruitnagels. Echt een heerlijk fris blauw kleurtje!

Aha flashback yes! You've seen this pic before here! Essence - The World's Coolest is my base colour for my fruity nails. A really nice fresh blue colour!

En dan zijn dit de fruitnagels! Oja idd je ziet het goed, ik heb mijn nagels weer een stukje korter gemaakt aangezien mijn wijsvinger steeds afbrak en er ook een grote scheur in mn middelvinger zat, dus ik heb ze korter gemaakt. Maar goed daar ging het niet om, terug naar het fruit! Ik heb met 3 verschillende stukjes fruit gestempeld, een lief appeltje, een kersje en een trosje druiven. Het kersje komt van een simpele Essence plate die los verkrijgbaar is, maar het kersje staat ook op een van de Konadplates. Het appeltje en de tros druiven komen van een plate van Ebay.

So these are my Fruity Nails! Ohjeah you're right, my nails are shorter because my index broke en my middlefinger had a huge tear, so I've filed my nails shorter. But good that was not the point, back to the fruit! I've stamped 3 kinds of fruit: a sweet apple, a cherry and a bunch of grapes. The cherry is from a simple Essence plate, but it's on a real Konadplate too. The apple and the bunch of grapes are from an Ebay plate.

Owja wil jij ook meedoen met Brooke's contest/ Do you want to enter the contest from Brooke, klik hier/click here

Trouwens, deze week waarschijnlijk iets minder updates aangezien ik over een weekje op vakantie ga voor 3 weken dus druk ben met voorbereiden. Daarna natuurlijk helemaal amper iets, maar wanneer ik weer terug ben kom ik weer met heel veel updates en natuurlijk veel foto's!

By the way, probably less updates this week, because i'm going on a vacation next friday for 3 weeks, so I'm busy with preparations for my holiday. After that I'm ofcourse for 3 weeks gone, but maybe I'm going to update sometimes, but when I'm back there are going to be a lot of updates and pics!

Enjoy the nice day and weather!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations