maandag 30 augustus 2010

Handen oproepje!

Vandaag even een bericht geheel in het Nederlands, dit is namelijk een oproepje voor Berend.

Ik zal even uitleggen waar dit oproepje over gaat, Berend is bezig om het onderdeel Handmodelling meer bekendheid te geven, hiervoor is hij bezig met een portfolio met handen. Via hyves probeerd hij mensen te benaderen om mee te werken aan zijn portfolio. Voor meer informatie kun je ook zijn hyves pagina bezoeken!

Berends uitleg:
Hand Modeling: Hyves is een fantastisch medium om vrouwen te bereiken met als doel mijn portfolio zoveel mogelijk uit te breiden Op dit moment ben ik bezig met het opstarten van een Hand Modeling Agency. Ik heb gemerkt dat hier een markt voor is en heb veel contacten met diverse reclamebureaus. Om te slagen heb ik natuurlijk wel een uitgebreide en imponerende portfolio nodig!! Dit is de enige manier om indruk te maken in deze wereld. Dus heb ik jullie daarbij nodig!! Daarom schrijf ik ook via Hyves dames aan. Om een goed gevulde portfolio te krijgen ben ik op zoek naar dames die hiervoor haar "handen" willen laten zien. Help me AUB!!! stuur 2 foto's op van je handen: 1 van de buitenkant hand en een van de binnenkant hand (zie de voorbeeld foto's op mijn Hyves profiel) naar: berend2002@zonnet.nl Hoe meer foto's ik ontvang hoe groter de kans van slagen is voor mijn opzet Wie weet levert het jou dan wel een opdracht op?!!

Eigenlijk staat alles al uitgelegd in bovenstaand bericht. Ben jij dus iemand die trots is op jouw handen? En lijkt dit je wat? Berend is heel erg op zoek naar mensen die hieraan willen meewerken! Hieronder 2 voorbeeldjes van de foto's zoals hij ze wilt hebben:
De enige voorwaarden die hieraanvast hangen:

-Het liefst met egaal rode nagellak
-Vingers gespreid

2 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Ik heb alleen niet het gevoel dat mijn handen nou voor opdrachten gaan zorgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ^
    De mijne ook niet hoor! Maar deze man heeft nog heel veel foto's nodig om zijn portfolio mee te vullen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations