zondag 11 december 2016

[Gellak] Bridal Butterfly Nails

Het is voor mij altijd een eer om de nagels van bruidjes te mogen doen. Deze dame had speciaal voor haar bruiloft een beetje haar natuurlijke nagels gespaard. Zij wilde daarom ook geen kunstnagels maar koos voor een gellakbehandeling. Onwijs geschikt wanneer je van jezelf al een mooie lengte nagel hebt!


De wens van deze dame was iets onopvallends met iets van vlinders omdat dit in het thema van de bruiloft terug kwam. We kozen samen voor een subtiele glittergellak. Dit is nr 67 van Quida. 

Ze koos zelf de vlinder uit. Deze heb ik met paars op haar nagels gestempeld. Omdat het best een grote vlinder was hebben we gekozen voor alleen de ringvinger. Zo valt de vlinder toch wel mooi op en blijft de rest van de nagels wat subtieler zodat deze ook niet afleiden van de mooie jurk!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations