maandag 5 december 2016

[Gelnagels] White Floral

Deze nailart maakte ik een aantal jaren geleden in een iets andere versie al eerder. Deze dame kwam met de foto van toen aanzetten en vroeg mij of ik deze nailart nog eens wilde maken. Omdat ik het leuk vind om nailarts altijd net even iets anders te maken wijzigde ik een paar kleine details bij deze nailart. Zo plakte ik er rhinestones bij en maakte ik het bloemendesign iets minder druk dan deze was!Voor deze nailart heb je nodig:
- Witte lak (liefst een striper);
- Zwarte striper;
- Zilveren rhinestones;
- Zilveren glitterstriper.

De bloemen op de ringvingers maakte ik uit de losse hand met een striper. Met een zwarte striper maakte ik hier wat details in. De rhinestones plakte ik enkel op de middelvingers als een leuk accentje. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze op alle nagels te plakken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations