zondag 29 januari 2017

[Gelnagels] Pink Mix 'n Match

Vandaag weer een leuke mix 'n match nailart! Een set nagels met verschillende ontwerpen welke bij elkaar past. Ik wilde dit keer voor het eerst de Chrome uitproberen. Helaas was dit bij deze set niet zo'n groot succes, maar de andere nagels vond ik toch wel de moeite waard. 


De chrome nagels laat ik verder maar even achterwege. De chrome moet je in de kleur poetsen, maar dat wilde niet zoals ik dat bedacht had, dus overal zie je kale plekjes welke het effect een beetje verpest. De overige nagels voorzag ik eerst van 2 laagjes roze lak. 

De ringvingers wilde ik een leuk patroon geven. Ik stempelde over de roze kleur eerst een fishnet design over de gehele nagel met wit. Vervolgens stempelde ik er nog een witte roze overheen om het geheel af te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations