maandag 23 januari 2017

[Nailart] A little bit of Summer

Wellicht geen geheel gepaste nailart voor deze tijd van het jaar. Maar deze vrolijke nagels zijn wellicht wel leuk voor degenen die binnenkort nog richting de zon reizen, of gewoon omdat het kan, why not! Deze nailart maakte ik rond de zomerperiode op mijn eigen nagels (vandaar de heerlijke zonnige achtergrond + zwembad). Ik loop dus inderdaad een behoorlijk tijdje achter met foto's plaatsen, maar ach geeft niet. Ik koos voor deze nailart een lief zalmkleurtje uit en maakte op mijn middelvinger en ringvinger een gradiënt met dezelfde zalmkleur richting crèmekleur!

De nagels met de gehele zalmkleur liet ik intact. Over de andere nagels stempelde ik een vrolijke stempel met palmboompjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations