woensdag 15 september 2010

Essence - Return to Paradise Collection

Vandaag heb ik weer wat swatches voor jullie. Dit keer heb ik de Return to Paradise collectie van Essence geswatched. Deze collectie bestaat uit 5 lakjes, helaas heb ik er maar 4, dus ook maar 4 swatches, de laatste kon ik nergens meer vinden, dus helaas. Maar de andere 4 ga ik jullie nu laten zien!

So I've got some swatches for you girls today. This time I swatched the Return to paradise Collection from Essence. This collection has 5 polishes, I only have 4, so only have 4 swatches, couldn't find the last one anymore. But here are 4 polishes!

Het eerste lakje is Jungle Drum een bruin jelly lakje. Zoals iedereen ondertussen wel weet verafschuw ik bruine nagellak, maar goed er valt vast wel iets leuks mee te doen. Applicatie was prima, na 2 laagjes een mooi dekkend resultaat.

The first polish is Jungle Drum, a brown polish with a jelly finish. As everyone know I hate brown polishes, but good maybe I've got some ideas for this one. Application was fine, after 2 layers a good covering.

Het tweede lakje is My Little Orchid. Oh deze vind ik prachtig! Éen van mijn favo's uit deze collectie, ik hou van paars en ik hou van shimmer! Dit is een mooi dieppaars lakje met zilveren/blauwe/paarse shimmer. Applicatie was ook weer goed, deze is iets dunner dan Jungle Drum dus vond ik wat lekkerder lakken. Ook hier is 2 laagjes weer genoeg voor een mooi resultaat.

The second polish is My Little Orchid. Oh I love this polish! One of my favourite polishes from this collection, I love purple ánd I love shimmer! This one is a nice deeppurple polish with silver/blue/purple shimmer in it. Application was good, this one is a little bit thinner than Jungle Drum, so it's nice to work with. Again 2 layers is good for a nice result.

Back to Paradise is het derde lakje, voor deze heb ik maar één woord nodig: Afschuwelijk! Na 3 laagjes zie je nog steeds overduidelijk mn nagels door de lak heen. Heel vreemd aangezien de formule van deze lak helemaal niet zo dun is blijft hij erg sheer. Zonde want misschien is hij dekkend wel erg mooi, ik ga deze in ieder geval een keer proberen over een witte lak, misschien wordt hij dan een stuk mooier. (Als je benieuwd bent naar deze over een witte lak, laat het me ff weten dan zorg ik dat er een post over komt!). Oja, ook dit is een jelly lakje.

Back to Paradise is the third polish, for this one I only need one word: Horrible! I hate it! After 3 coats you can still see my nails through it! Really strange because the formula isn't very thin.. It's normal but still the polish is sheer. Too bad, maybe it's a really nice colour, ah I shall try it above a layer of white polish, maybe the result is better then. ( Are you curious for a swatch above white polish? Let me know, because then I'm going to make a blogpost over it). Oh and this one is a jelly polish.

Het laatste lakje welke ik heb is Fruit Punch. Ook deze vind ik weer erg mooi, het is een oranje lakje met gele shimmer. Ik heb me echt gek gezocht in mn stash naar een dupe, maar ik heb dus ook geen dupe kunnen vinden, voor mij dus een origineel lakje in mn stash!

The last polish I have is Fruit Punch. I really like this one, it's an orange polish with yellow shimmer in it. I searched for a dupe in my stash, but couldn't find one. So that means it's pretty original in my stash!

Thanks for reading!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations