donderdag 7 oktober 2010

Essence - Choose Me

Choose Me van Essence is het laatst lakje welke ik nog niet geswatched had van de haul van een tijdje terug. Essence - Choose Me is een hele bekende dupe van Zoya Charla. Ik heb deze lak helaas zelf niet om hem te vergelijken, maar ik kan jullie natuurlijk wel de swatches van Essence - Choose Me laten zien!

Choose Me By Essence is the last polish I didn't already swatched from the polishes in my last haul. Choose Me by Essence is a really good known dupe for Zoya - Charla. Unfortunately I didn't own Charla, so I can't comparise those 2, but I can show you the swatches from Choose Me!

Zoals je kunt zien is deze lak bij mij niet geheel dekkend, heel jammer, want ik vind de kleur echt geweldig! Op bovenstaande foto heb ik al 3 laagjes aangebracht, en helaas heb ik nog steeds een VNL. Wanneer je korte nagels hebt zal deze lak ontzettend mooi zijn, dan heb je veel minder last van het zien van je eigen nagels erdoorheen (Heb hem al meerdere malen op kortere nagels gezien, en daar was deze erg mooi op!). Oh en nog even een snelle waarschuwing, het verwijderen van deze nagellak is een ramp, mn complete vingers waren blauw, bij het verwijderen zou ik je dus ook deze tip willen meegeven, gebruik deze manier!

As you can see this polish isn't really opaque, too bad, because I love the colour! I used 3 coats on above pic, and still I've got a VNL. When you've got shorter nails, this polish is really beautyful! ( I saw some swatches on short nails, and those were great!). Oh and a little warning, removing this polish is a real disaster, I would give you the tip to remove it this way!

Bovenstaande foto is een beetje blurry, maar je kunt hier de kleur en glitter wel goed op zien. In gewoon daglicht ziet deze lak er blauw uit, wanneer je er zonlicht of lamplicht op laat vallen krijgt hij een groene ondertoon! Applicatie was voor een Colour & Go lakje behoorlijk goed, de oude serie Colour & Go lakjes vond ik vaak slecht aanbrengen, maar deze is prima! Een klein nadeeltje vind ik dus dat hij niet geheel dekt, ik denk dat ik deze ook een keer ga proberen over een blauwe lak, misschien wordt het resultaat wel erg mooi! Ik las laatst trouwens dat OPI - Catch Me in Your Net ook een dupe hiervan blijkt te zijn, toevallig heb ik deze zelf ook, dus ik ga ze volgende week even vergelijken voor de geïnteresseerden!

Above pic is a bit crap, but you can see the colour and glitters very good now. With normal daylight the polish is blue with glitter, with sunlight or lamplight the polish turns a bit green, love it! Application was really good, because most Colour & Go polishes from Essence are really crappy, but this one is actually really nice! I saw somewhere that OPI - Catch me in your net also a dupe from Zoya - Charla is, and from Essence - Choose Me ofcourse. I own that polish too, so i'm going to do a comparison very soon for the interested ones!


Thanks for reading!

6 opmerkingen:

 1. What I nice color! You really like this brand!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Toesthattwinkle,

  Haha it's not my favourite brand, I just own a lot of polishes because this brand is easy to get :) And for the younger readers this brand is a good budgetproof polish!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik vond ook dat het eraf halen erg crappy ging! Maar dat had ik wel over voor dit kleurtje, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anoniem,

  VNL is Visible nail line -> dus dat je mijn eigen nagels door de lak heen kan zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations