zondag 20 november 2016

[Gelnagels] One Stroke Accent

Deze nailart is één van mijn favoriete one stroke nailarts! De combinatie van eenvoud en zo'n bloem vind ik helemaal leuk!


Deze nailart is een combinatie van verschillende roze tinten. Ik koos wat verschillende kleuren roze uit, met en zonder glitter en lakte hier de nagels mee, behalve de ringvingers. 

Op de ringvingers maakte ik een frame. Ik lakte de nagels, maar liet een cirkel midden in de nagel kaal. Rond die cirkel schilderde ik de bloem en de blaadjes. Daarna zette ik nog wat details met witte acrylverf rond het frame en maakte ik de nagel helemaal af.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations