vrijdag 25 november 2016

[Gelnagels] Pink French

De klassieke french manicure vind ik altijd onwijs chic staan. Toch zijn er ook veel leuke verschillende varianten, bijvoorbeeld deze pastelroze french!


Ik bouwde de nagel op net zoals een gewone french manicure. Ik begon met een bouwgel, maakte vervolgens het nagelbed iets langer met een covergel en maakte daarna de lichtroze french. Ik trok de french mooi rond met een penseel. 

Omdat dit geen standaard french is, maar deze dame nog een fijn zilver lijntje erbij wilde pakte ik mijn striper erbij. Met een subtiele zilveren striper trok ik een lijntje tussen de roze rand en het nagelbed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations