vrijdag 18 november 2016

[Nailart] Neon Rocks

Ja! Daar zijn ze weer, eindelijk weereens een nailart van mijn eigen nagels! Deze nailart maakte ik rond de zomermaanden op mijn eigen nagels. Ik wilde een keer totaal iets anders en koos voor neon. Neon roze en neon geel in dit geval! 


 Opvallen, dat deden mijn nagels zeker. De één vond ze onwijs gaaf, de ander begreep maar niet waarom ik dit soort gekke kleuren droeg haha! Ik zelf vond het een leuke afwisseling, ik hou van gek, maar kan ook prima tegen wat zachtere kleuren. Mijn duim en pink lakte ik geheel met neon roze, mijn middelvinger lakte ik met neon geel. De overige twee nagels lakte ik eerst met een witte lak om ervoor te zorgen dat de kleuren feller zouden worden.

De wijsvinger en middelvinger voorzag ik van een verticale gradiënt. Ik liet de kleuren roze en geel in elkaar overlopen met behulp van een sponsje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations