Nailart Party/Workshop

Gedekte tafel!
Sinds kort is het ook mogelijk om bij Nailart Creations een nailart party/workshop te boeken! Bent u op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje, een leuk avondje met de kinderen of misschien gezellig met vrienden, overweeg dan eens een nailart party/workshop!

De nailart party/workshop is ontzettend leuk voor jong tot oud! Een aantal uurtjes samen freubelen aan een tafel die volstaat met nagellakken en materialen om uw eigen of elkaars nagels te versieren!
Druk aan het werk!


Wat houdt de party/workshop in?

- Bij aanvang vertel ik een aantal praktische zaken over de materialen, waar dienen ze voor en waar kun je ze voor gebruiken;
- Alle leden van de party worden voorzien van een nagelwieltje met een aantal plastic nagels waarop nailarts gemaakt en geoefend kunnen worden;
- Ik geef u voldoende ideeën mee om zelf te beginnen met oefenen; 
- Ik hou een klein vragenrondje waarin eventueel nog vragen gesteld kunnen worden en daarna kunnen we lekker aan de gang!;
- Tijdens het freubelen help ik natuurlijk waar nodig, hulp vragen en vragen stellen kan altijd!
Vol concentratie aan het werk
 
Elkaar helpen!

Werken op een nagelwiel!
Trots het resultaat laten zien!

De nailart party/workshops kunnen bij mij gehouden worden. Een voordeel hiervan is dat alle materialen aanwezig zijn en dat ik ervoor zorg dat er een mooi gedekte tafel klaarstaat met alle materialen. Uiteraard wordt er tijdens de party/workshop ook voor wat te drinken gezorgd. Een nailart party/workshop op locatie is ook mogelijk, hier hangt dan wel een vergoeding van €0,30 per gemaakte kilometer aan vast. Ik reis enkel in de provincie Noord-Holland! 

De materialen
Materialen: Kwastjes, dottingtool, stempels etc
Voldoende materiaalkeuze

De materialen zorg ik voor, maar bent u nou nieuwsgierig wat ik o.a. meeneem?
- Kwastjes voor het maken van nailart (eventueel stripers, dit zijn nagellakken met dunne kwastjes);
- Dottingtools voor het maken van stipjes, bloemetjes e.d.;
- Stempelsetjes voor het stempelen van leuke afbeeldingen op de nagels;
- Genoeg nagellak! Voor ieder wat wils!;
- Glitters! Vooral leuk voor kinderfeestjes, glitters en glitternagellak zijn erg in trek!;
- Cracknagellak, dit is nagellak die openbarst wanneer deze aangebracht wordt over een andere nagellak;
- Plastic nagelwielen voor het oefenen van nailart;
- Nagelstickers, nagelsteentjes, fimo en andere decoratiemateriaal.

Na afloop mogen de nagelwielen met daarop de gemaakte creaties worden meegenomen.

Eigen nagels lakken!
Elkaars nagels lakken!Kosten

De kosten voor een nailart party/workshop bedragen €10,- per persoon. Hier hangt geen leeftijd of aantal aan vast. De materiaalkosten zitten hierin inbegrepen. De groepen mogen maximaal uit 10 personen bestaan, minder is uiteraard geen probleem. De party/workshop zal zo'n 1,5 uur duren, dit ligt aan het aantal deelnemers.

Let op: Een combinatie workshop ouder met jong kind is niet aan te raden. Dit i.v.m. de spanningsboog van een jong kind, deze is vele malen lager dan die van een volwassenen. Wel is een kinderfeestje met meerdere jonge kinderen dus mogelijk! Een combinatie ouder/kind (bijvoorbeeld als verjaardagscadeau) is wel mogelijk wanneer het kind minimaal 11 jaar is. De workshop zelf is geschikt voor alle leeftijdscategorieën! 

Het is niet mogelijk om tijdens de workshop producten aan te schaffen. Wel kunt u voor of na de workshop aangeven in welke producten u geïnteresseerd bent. Ik kan deze dan speciaal voor u bestellen via de groothandel.  

NIEUW!!
Sinds kort is het ook mogelijk om iets extra's bij de nailartparty's/workshops te boeken! Alleen nagels niet leuk genoeg?
Voor €2 p.p. extra verzorgt Ester Hof Monden leuke extensions voor de kinderfeestjes! Ieder kind mag voor dit bedrag 3 extensions in de kleur naar keuze uitzoeken. Ester brengt deze vervolgens vakkundig aan in het haar! Ester is een gediplomeerd extensionzetter! 


Ik ben werkzaam in Zaandam. Voor vragen en/of boekingen kunt u mailen naar info@nailartcreations.nl 

Uiteindelijk natuurlijk prachtige nagels!

7 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk! Ik wens je hier veel plezier bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben de nail art workshop gevolgd en zijn met heel veel inspiraties naar huis gegaan. Erg goede uitleg, veel keuze om iets te doen en veel geleerd. Dank je wel, wij vonden het top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg leuk om een berichtje van jullie te lezen! Ik heb jullie net ook de foto's toegemaild! :)

   Verwijderen
 3. D: ik woon veel te ver weg, in nijmegen snik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht je ooit eens dichter in de buurt zijn dan weet je me te vinden! ;-)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations