maandag 11 april 2011

L.A. Colors - Blue Velvet (+matt)

Vandaag de swatches van mijn allereerste L.A. colors lakje! Dit lakje heb ik laatst gewonnen in de giveaway van Spooky Nails. Helaas ontbreekt het etiketje op het flesje, dus weet ik de naam niet zeker. Ik heb wat gegoogled, en Blue Velvet is de kleur die het meest overeenkomt met mijn lakje. Dus ik neem maar aan dat dit Blue Velvet is (Als jij misschien weet of dit echt Blue Velvet is of wellicht een andere naam heeft, laat het me weten, dan pas ik het aan!)

Today the swatches of my first L.A. Colors polish. I've won this polish in Spooky Nails giveaway. Unfortunately there isn't a label on the bottle anymore. But I searched on google and found Blue Velvet which is practically the same as my polish, so I think this is Blue Velvet. (When I'm totally wrong and you know the name of this polish please let me know in the comments, I will adjust this post!).


En dit is dan Blue Velvet. Héérlijk knallend blauw! Blauw is eigenlijk nooit mijn favoriete kleur nagellak geweest, maar dit lakje is zeker weten wel één van mijn mooiere kleurtjes! Blue Velvet is een mooie knallende kleur met een subtiel shimmertje. Helaas zie je ook wat strepen, dit is dan weer een klein minpuntje.

And this is Blue Velvet. Awesome bright blue! I have to admit, blue polishes weren't my favourite, but after wearing this, i'm totally reversed! Blue Velvet is a bright blue polish with a nice shimmer. Unfortunately you can see some stripes in this polish, this is a little disadvantage.

Hier kun je de mooie shimmer wat beter zien. Blue Velvet is geen hele dekkende lak, ik had namelijk 3 laagjes nodig voor een mooi dekkend resultaat. Bij 2 laagjes zag je nog een klein beetje VNL. Het kwastje van het lakje vond ik zelf wel erg fijn lakken.

Here you can see the shimmer a little bit better. Blue Velvet isn't a really opaque polish, I needed 3 coats for full coverage. After 2 layers I've got some VNL, and seriously that's horrible. The brush was nice, also the application.

Natuurlijk kon ik het niet laten om hem mat te maken door de strepen. En ik moet zeggen wauw, matt geeft hij echt een prachtige satijnen look! Ik betrap mezelf er de laatste tijd trouwens op dat ik bij elk kleurtje nieuwsgierig wordt naar de matte variant!

Ofcourse I couldn't resist mattifying this polish because of the streaks. And I've got to say: Wauw I really love this, the matt version of blue velvet made me think of satin! Btw, lately I catch myself more and more with the thoughts of how every polish looks matt!


Wat vinden jullie van dit felle kleurtje? Too much? Glanzend of matte? / What do you think about this polish? Is it too much? Do you like it shiny or matt better?

15 opmerkingen:

 1. this is a very pretty polish but matte its a wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het superleuk, met of zonder glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik vindt dit een erg mooie kleur blauw ben op dit moment into the blue matt is hij ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. so bright blue, and i like it matte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow that is one strong blue colour! Love it both matt as well as blue. Need to get myself a mattyfing polish and try it out on some of my polishes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie kleur :-)
  Ik vind hem mat ook een heel apart effect geven top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Olivia,

  A mattifying polish is a really great polish to have! I can play with that polish for hours!

  For all the other ladies; Thank you!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze kleur echt ontzettend stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Considerably well written article..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I could not agree with you more!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This surely makes perfect sense to me.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Curiously, a well written piece of writing!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations