dinsdag 5 april 2011

Review: Konad Imageplate M82

Toen ik vorige maand in de showroom van Auryn Beauty was kreeg ik van de eigenaresse Linda een 2tal imageplates van Konad mee om te testen! Vandaag een kleine review over Imageplate M82 zodat jullie alvast kunnen zien of deze plate misschien wel iets voor jou is!

I was at the Auryn beauty showroom last month, and I recieved 2 imageplates from the owner Linda by Konad to test! Today a little review about this Imageplate so you can see if this is a imageplate which you really like (or not?)!


Zoals je kunt zien is M82 van Konad echt een hele vrouwelijke imageplate. Mijn eerste indruk was dan ook: Wow zoveel bloemen? Gelukkig zit er ook nog een leuk visjes design op en een soort van sterren design. Je moet echt van bloemen houden, als je bloemen leuk vind om te stempelen is deze imageplate echt heaven! Ik vind zelf bloemen vaak wat moeilijk om er iets leuks mee te verzinnen dan gewoon de standaard hup 1 stempel met 1 kleur designs. Het is voor mij wel een leuke uitdaging om hier een keer een uitgebreide nailart mee te maken. Tot nu toe is mij dat nog niet erg gelukt overigens..!

As you can see M82 is a very feminine plate. My first impression was: wow all those flowers? There is an image with 2 fish and an image with a kind of star something too, so that's a nice alternation. Alright you really have to like flowerdesigns, do you like flowerdesigns? I'm serious when you like it, this imageplate is heaven! I think flowers are hard to make a nice not to simple creation with. I'm still busy with thinking of a nice design with one of these flowers which isn't just one stamp with one colour.

Ik heb hierboven 4 van de afbeeldingen op mijn nagels gestempeld. Er zitten overigens 8 afbeeldingen om deze imageplate. Voor de nieuwsgierigen, de onderkleur is Catrice - Absolutely Chinchilly. Zoals we van Konad gewend zijn brengen de stempels mooi en gemakkelijk aan. Helaas zijn mijn nagels best bol waardoor een stempel zoals die op mijn middelvinger een beetje weg valt door de bolling van mijn nagel. 

I stamped 4 of the images on my nails above. On this imageplate there are 8 images. For the curious ones, I used Catrice - Absolutely Chinchilly as my basecolour. Just like we're used from Konad these stamps are nice and very easy to apply. Unfortunately my nails are kinda round, so stamps like my middlefinger are disappearing half because of the roundness from my nails.

Mijn conclusie is dan ook dat ik dit een hele fijne imageplate vind, ik vind het alleen jammer dat er zoveel bloemdesigns opzitten, wat meer afwisseling was leuk geweest. Een konad imageplate kost €4,95, en deze imageplate is binnenkort verkrijgbaar op www.enchantra.eu

My conclusion is that I like this imageplate, but unfortunately I don't like the many flower designs. I would love to see some more alternations with other designs. One Konad imageplate costs €4,95 and this one will soon be available at www.enchantra.eu.

5 opmerkingen:

 1. Supermooi, en ik vind dat visje erop zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plate!
  Ik vind de bloemetjes echt allemaal mooi. Ik hou wel van die ''neutrale'' printjes op nagellak. Soms zie ik van die rare dingetjes, die zou ik zelf nooit dragen
  Deze wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie plate, ik vind bloemetjes ook wel mooi, maar niet alleen maar. Een keer een andere print is ook leuk, zoveel bloemen op de plate is voor mij to much,

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations