woensdag 13 april 2011

La Femme Beauty - Ruby Grapefruit

Vandaag de swatches van bovenstaand lakje! Ruby Grapefruit van La Femme Beauty. Ik vind de naam erg leuk, hij doet me denken aan Ruby Pumps van China Glaze. Op bovenstaande foto kun je zien hoe de naam op een flesje staat aangegeven, sommige hebben namelijk moeite met het vinden van de naam! Dan kom ik ook meteen met een nadeel, de namen slijten namelijk héél snel van een flesje af! Ik schrijf dus altijd even de namen ergens op voor het geval dat!


Today the swatches of above polish! It's Ruby Grapefruit by La Femme Beauty, nice name, it makes me think of Ruby Pumps by China Glaze! On above picture you can see the name on the bottle. I recieved some questions from ladies who coulnd't find any name on these polishes. One of the big disadvantages from these polishes is that the name will disappear because of wastage. I write down the names of La Femme Beauty just in case, this may be a smart thing to do when you own some polishes from this brand.

Op naar de swatches! Hmm helaas is dit geen heel dekkend lakje. Ik heb nog een duidelijke VNL. Toch vind ik de kleur erg mooi. Chique rood met wat subtiele shimmer. Ik moet wel toegeven dat ik hier maar 2 hele dunne laagjes heb gebruikt omdat ik er nog overheen wilde stempelen. Misschien dat deze lak iets mooier en dekkender is met een 3e of eventueel 4e laagje.

On to the swatches! Hmm unfortunately this isn't a very opaque polish. I definitely got a VNL. But I have to admit, I like the polish. It's chique red with some subtile shimmer in it. I used only 2 thin coats on these pictures because I wanted to stamp over it, so maybe this polish is opaque with a third or maybe fourth coat of polish.


Ik merk trouwens de laatste tijd dat ik bij bijna ieder rood lakje een VNL heb! Misschien de volgende keer een wit lakje eronder dragen! Applicatie van dit lakje was te doen, er zat nogal een raar uitsteeksel aan het kwastje waardoor je snel met lak op je nagelriemen zit, maar dit is uiteraard op te lossen met wat remover. Verder is het verwijderen van rode nagellak altijd een drama.. Compleet rode nagelriemen na het verwijderen van dit lakje!

Are there more ladies who've got problems with red polishes? I love red, but I don't get it why I always have a VNL with red polishes.. Maybe I've got to put on a white coat before adding a red polish. Application from this polish was alright, not pretty good. There was a weird hump on the brush. This hump was pretty annoying, it polishes my complete cuticles. Hooray for nailpolish remover! I really hate removing red polishes, bweh complete red cuticles after removing a red nailpolish!

Thanks for stopping by!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kleurtje! Ik heb zelf ook wel dat ik VNL heb met sommige rode lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kleurtje! Ik heb zelf ook wel dat ik VNL heb met sommige rode lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations