woensdag 15 juni 2011

Gelnails With A French Manicure

Vandaag weer een nieuwe post om jullie op de hoogte te houden rond de gelnagel opleiding! French Manicure is één van de lessen welke je krijgt tijdens het volgen van zo'n cursus. Dit keer heb ik mijn zus mogen gebruiken als model, en deze nagels zijn dus ook bij haar gezet!

Today another update round my gelnail course. French Manicure is one of the subjects you'll learn while following a gelnail course. This time my sister sat model, so I placed the french manicure ones on her!
Hierboven zie je de 'before' foto, een foto hoe de nagels van mijn zus eruit zagen voordat ik de gelnagels bij haar plaatste. Gelukkig bijt ze geen nagels, dat scheelt alvast! Haar nagels zijn wel erg dun en breekbaar, ze brak ze dus ontzettend vaak af. Even kijken of gelnagels haar bevalt!

Above picture is a before picture. You can see her nails without the gelnails. Lucky me she's not a nailbiter! Her nails are thin and fragile. Let's find out if she likes gelnails!

Zie hier de nagels met een french manicure! Dit was voor mij de eerste keer dat ik een set French Manicure geplaatst heb, en ik was er zelf best tevreden over en ook mijn zus was er blij mee! Er zit echt nog wel een duidelijk verschil tussen een 'natural' look en een 'french manicure' look. De witte rand is een extra laag gel op de nagel waar je natuurlijk rekening mee moet houden tijdens het modelleren van de nagel (iets wat ik mijzelf pas besefte na de les :p). Er zitten hier en daar nog wat hobbels en bobbels maar met flink wat oefenen zijn deze hobbels en bobbels al een stuk minder!

And here the nails with the french manicure! This was my first time making a set of gelnails with a french manicure, and I'm pretty happy with the results, luckily my sister loved them as well! There is a clear difference between the 'natural' look and the 'french manicure' look. With the french manicure you'll use one extra layer of white gel for the tips, so I had to look at that extra layer while modeling the nail ( I realized that after the lesson :p). So there are some bumps here and there but after more practize I can make them almost completely without bumps!

Hier een kleine close up van de gelnagels met french manicure. Deze week heb ik alweer mijn laatste les en is het nog een kwestie van veel oefenen tot mijn examendag. Inmiddels zijn deze nagels na anderhalve week alweer flink uitgegroeid en zal ik in de loop van volgende week het opvulresultaat laten zien!

And a little close up picture of the gelnails with French Manicure. I'm having my last lesson this week (too bad, it's just a fun course!) so I have to practize a lot before my exam! So after a week and a half these nails have some grow out, I will show you next week the result of the grow out with the filled up nails!

Ben jij geïnteresseerd in een set gelnagels (naturel of french manicure) en ben je wonende in de omgeving van Zaandam, neem dan een kijkje op de 'gelnagel' tabblad aan de bovenkant van de pagina en neem contact met mij op!

10 opmerkingen:

 1. Jammer genoeg woon ik in Belgie, véél te ver weg dus, maar gezien dat jij nog steeds een cursus volgt en nu al zo goed bent, kan ik concluderen dat je een natural bent! Mijn nagelstyliste zou het niet beter kunnen doen, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauuw dat vind ik echt zo mooooi he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een echt natuurtallentje hier op deze site:D Super mooi gedaan !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi gedaan hoor!echt netjes helaas woon ik te ver weg anders mocht je mijn nagels ook mooi maken^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Mellz,

  Wat een lief compliment! Dankjewel :) Ik ben inderdaad nog bezig met de cursus, deze foto's zijn mijn eerst set gelnagels met french manicure!

  @ Anne, Jennifer, Priscella

  Thanks dames! Jullie laten me echt blozen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zo knap dat jij dit kan! Ziet er echt mooi uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This looks amazing! Also, I left you award on my page if you wanted to grab it! http://yasmin-ohwhatfun.blogspot.com/2011/06/top-10-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor een eerste keer french-manicure nagels vind ik het echt goed gelukt!
  Het kan alleen nog maar beter worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Yasmin,

  Thanks for the Tag! I will fill it in this week after my re-exams!

  @ Carola,
  Thanks! En inderdaad het kan alleen maar beter worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations