zondag 12 juni 2011

Week Summary

Iedere zondag maak ik een extra post met een weekoverzicht. Speciaal voor alle lezers die niet dagelijks de tijd hebben om alle artikelen te lezen, maar wel up to date willen blijven van alles wat deze week online gekomen is! Het weekoverzicht loopt van vorige week zondag tot gister (zaterdag). Je kunt op de namen onder de foto's klikken om direct naar het artikel te gaan.

Every sunday I make an extra post with a week summary. Special for my readers who don't have the time to read my posts daily, but who do want to be updated about this blog! The week summary is from last sunday until yesterday (saturday). You can click on the names beneath the pictures for a direct linking to the post.
Sunday

Monday

Tuesday

Wednesday

And

Thursday

Friday

And


Saturday

En dat was weer het weekoverzicht van deze week! Kom vandaag zeker nog eens terug want aan het eind van de dag komt er weer een nieuwe Nailart on Popsticks online!
And that was the week summary! Come back later this day because there will be a new Nailart on Popsticks!


6 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n overzicht!
  mooie nail arts!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf die nail art echt helemaal geweldig vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind een weekoverzicht echt ideaal, ook al probeer ik het wel dagelijks te volgen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Younique,

  Goed om te weten! Ik denk dat zo'n overzicht inderdaad ook makkelijker is voor degene die het doordeweeks erg druk hebben en niet iedere dag alle artikelen kunnen lezen :) Met zo'n post ben je met 1 klik bij het artikel welke je wilt lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gorgeous manicures! :)
  i love the adorable snoopy manicure and your business cards are very chic & elegant!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super handig zo een overzicht,ik ben al een tijdje niet op je blog geweest maar zo kan ik alles in 1 keer zien lezen echt toppie!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations