vrijdag 10 juni 2011

Tag : Show Your Screen

Om deze ochtend mee te beginnen ga ik jullie een nieuwe Tag laten zien! Dit keer ben ik niet door een bepaald persoon getagged maar omdat ik deze tag zelf wel erg leuk vond om mij andere te zien heb ik besloten deze als kleine extra post op deze vrijdag in te lassen! Benieuwd wat er allemaal op mijn desktop staat?

To start this new day, I'm going to show you another Tag! It's the show your screen Tag. This time nobody in person tagged me, but I did like to see this tag on other blogs so I decided to do this tag as a second post for this friday. Are you curious for my screen?

De regels: 

- Plaats een printscreen van je bureaublad, ofwel het scherm waar je achtergrond en programma’s etc staan
- Geef een korte toelichting bij je achtergrond en de programma’s
- Tag een aantal andere bloggers!

The Rules:
- Place a printscreen of your desktop, which is the screen of your pc with your programs etc.
- Give a short explanation about your screen and programs
- Tag other bloggers!

 Zo ziet mijn bureaublad er op dit moment uit! Inderdaad een foto van mijn eigen nagels (haha niet gaan denken dat dat een ego is hoor :P). De achtergrond van mijn bureaublad verwisseld heel vaak, soms heb ik iedere week een andere soms staat een afbeelding er een tijdje. Het record qua bureaublad is geloof ik een half jaar geweest. Een halfjaar waarop het nieuwe album van Rammstein als bureaublad afgebeeld stond. Soms heb ik afbeeldingen van Bands, soms iets fantasierijks, andere keer een foto van nagels en soms ook wel eens nagellakafbeeldingen (of zelfgemaakte foto's). Het verschilt dus steeds!


This is how my desktop looks right now! Yes it's a picture of my own nails (and no I don't have an ego :p). The background changes very often. Sometimes an image is there for a week, others for a few days and sometimes for a month. My record of the same desktop was about 6 months which I had the newest album of Rammstein as my desktop. So my background doesn't have the same theme everytime. Sometimes it's a band, sometimes a fantasything (like stairway to heaven), sometimes a nailpicture and sometimes pictures of nailpolishes etc. It changes everytime!


Dit zijn de enige programma's die op mijn desktop staan. Ik hou van een opgeruimd scherm, en eerlijk gezegd is het nu best een zooitje dus ik moet weer wat gaan opruimen. Anyway.. Linksbovenaan zie je de prullenbak, altijd handig, daaronder Teach2000 welke een leerprogramma is (en nu ik zo bedenk wel wegkan aangezien ik geen talen meer heb op school). Dit programma heb ik veel gebruikt voor het leren van woorden/zinnen in andere talen, echt een aanrader voor de middelbare scholieren! Daaronder 2 games, Age of Empires en FarCry, ik game eigenlijk nooit maar ik heb wel eens tijden dat ik een spel speel. Eigenlijk zijn beide spellen een beetje cru.. Daaronder een mapje met 'zooi', letterlijk zooi, hierin staan nog een aantal andere games, maar ook mapjes met muziek, mapjes met foto's etc. Daaronder de welbekende belastingsaanslagformulieren *kuch*. In het 2e rijtje staan 4 liedjes, één daarvan (rock 'n roll 'n you??) ken ik nieteens, die heb ik er zelf niet opgezet maar volgens mij is het een liedje van Status Quo. Gasoline en Country Song zijn beide liedjes van Seether (die laatste is een geweldig leuk liedje) en Graveyard Disciple is een liedje van Black Label Society, als je niet van metal (lees geblèr houdt) zou ik dit liedje vooral niet gaan luisteren :P


So these are the only programs on my desktop now. I hate al those horrible full screens with all those programs so I like to keep it calm. If i'm honest this is a complete mess on my desktop now, but alright! On the left upper corner you can see the trashcan (which is full I now see). Below it's Teach2000 a very good training program for students which are learning forent languages, I used it very often but now it can be remover because I don't use it anymore.. So below that you can see 2 games: Age of Empires and Far Cry. I don't play games often but now i'm thinking these games are a bit cru for a girl :p. Below the games is a folder with 'dump', literally, this folder contains other games, music, pictures etc etc! Below that is the well known dutch  tax surcharges. The next line contains 4 songs. One of the songs isn't even mine (Rock 'n Roll 'n You ??) I think it's a song from Status Quo? Gasoline and Country song are both songs from Seether, I love that last song! Graveyard Disciple is a song from Black Label Society, when you don't like metal (and grunting) don't listen to that one :P


Zoals je op het bureaubladscherm op de eerste foto al ziet zie je in de rechteronderhoek nog een gek programmaatje. Dit is bovenstaand schermpje, dit programma is genaamd CPU Cool en houdt de temperatuur van je computer bij. Aangezien mijn laptop een periode van intense hitte heeft gekend heb ik nu standaard dit programma draaien om goed de temperatuur in de gaten te kunnen houden. HDD is de temperatuur van de Harddisk. CPU1 en CPU2 zijn beide de temperaturen van de processor. Zoals je ziet was de harddisk van mijn laptop op dat moment 36 gr en de processoren (in 2 delen) 50 en 49 gr. Goede temperaturen voor dit ouwe laptoppie dus :)


As you can see on my first picture. On the lowest right corner you can see another strange program. This program is the picture above it's called CPU Cool. This program tells you the temperature of your computer at that time. So my laptop is almost 5 years old and it knows extremely hot times I always have this program to tell me if my pc needs rest! Hdd means harddisk which was 36 Gr at that time. CPU 1 and CPU2 are both the processor (dualcore). The CPU's were 50 and 49 gr at that moment. Perfect temperatures for this old laptop!

Ik ga dit keer niet apart op zoek naar bloggers, ik heb veel plezier beleefd aan deze tag (vooral bij het uitleg geven :p) dus voor iedereen die op zoek is naar een leuke tag, neem deze!


I'm not going to search for bloggers, so I'm giving to all of you! If you want to do this tag you can do it! I had lots of fun while writing this tag, so are you looking for a fun tag, take this one!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations