zondag 5 juni 2011

Week Summary

De week is alweer voorbij, dus het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Nog even snel voor degenen die vorige week het weekoverzicht gemist hebben: Iedere zondag plaats ik rond het middaguur een weekoverzicht met links naar alle posts die ik afgelopen week van zondag t/m zaterdag geplaatst heb! Speciaal voor alle bezoekers die niet dagelijks mijn blog bezoeken, maar wel even snel willen zien wat zij deze week gemist hebben! Je kunt op de namen onder de foto's klikken om direct doorgelinkt te worden naar dat artikel!

It's already a week ago, so it's time for a new week summary! For all those who missed my explanation last week: Every sunday I'm posting 2 posts! One is a week summary which is posted earlier the day, special for all my visitors who doesn't have the time to visit my blog every day! The week summary is a summary with all my posts from last sunday until yesterday (saturday). Special for the visitors who want to see the whole week in just one post! You can click on the names below the pictures for a direct linking to the post!


 


Sunday

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

And


Friday

Saturday

Uiteraard komt aan de eind van de dag weer een nieuwe nailart online! Kom dus zeker nog een keer terug op Nailart Creations!
Ofcourse there will be another nailart today! Come back later today to see more on Nailart Creations!

6 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! Ik merk idd ook dat bezoeksters het fijn vinden als je een soort van weekoverzicht plaatst. Ben er nu al een paar weken meebezig en het werkt (en stiekem is het heel leuk om te zien wat je nou gedaan hebt voor een week)
  Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Thepolisheffect,

  Ah dus op jouw blog was het waar ik het ook gezien had! Ik wist dat meerdere blogs ook zo'n weekoverzicht deden! Had het al een tijdje op een 'to do' list staan, maar twijfelde er steeds over, toen ik zag dat er meerdere waren die dit idee uitprobeerden ben ik er ook mee begonnen! En inderdaad het wordt ├ęcht gewaardeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woow je lakt je nagels dan wel erg vaak! Maar je hebt echt hele mooie nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anne,

  Ik lak niet iedere dag mijn nagels hoor! (heb ik echt geen tijd voor:p).
  Als ik nagellakjes swatch dan plan ik meestal een dag in (meestal zondags) dan swatch ik een hoop nagellak en als ik dan klaar ben maak ik een nieuwe nailart, dat blijft dan een week zitten en begin ik weer opnieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello my friends! Who are you!?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations