zondag 29 mei 2011

Notd: Baroque Style

Zoals beloofd vandaag natuurlijk ook weer een nieuwe nailart! Voor vandaag heb ik ervoor gekozen om weer een leuke Stempel mani te plaatsen! Deze nailart is al een behoorlijke tijd geleden gemaakt, maar tot mijn verbazing zag ik deze gewoon steeds over het hoofd! Vandaag dus een nailart in 'Barok style'!

Ofcourse like I promised, a new nailart today! For today I have a stamping nailart for you, I like to change between Stamping and handmade nailarts. This nailart is made a while ago, but I totally forgot it! I just found it last week back between all the other pictures. So it's a little bit late, but today the 'Baroque Style' nailart!


Zoals je kunt zien is dit een subtiele maar ook erg chique nailart. Vooral nu het eind van het schooljaar weer eindigt en vele weer gala's e.d. hebben is dit een erg mooie nailart! De basiskleur die ik hier gebruikt heb is La Femme Beauty - Ruby Grapefruit. Een donkerrode lak met shimmer, erg mooi!

As you can see it's a subtile but chique nailart. It's almost the end of school so there's gonna be a lot of party's, and this is a perfect nailart! The basecolour is La Femme Beauty - Ruby Grapefruit. A dark red polish with shimmer, I love it!

Voor deze nailart heb ik gebruik gemaakt van een Konad Imageplate. Toen ik laatst in de showroom van Auryn Beauty was kreeg ik M83 als presentje mee om te testen. Bovenstaande afbeelding komt dus van Konad Imageplate M83. Ik vind dat dit design een beetje een barok idee geeft, dus vandaar ook de naam van deze nailart!

I used a Konad Imageplate for this nailart. When I went to the showroom from Auryn Beauty I recieved Imageplate M83 as a present for a review. Above picture is from the Konad Imageplate m83. I like the 'baroque style' on this image, that's why I called this nailart baroque style!

Wat vinden jullie van deze 'chique' nailart? Waar is deze nailart nou eigenlijk perfect voor qua uitje? ( Ik vind hem zelf best gala proof! :)) / What do you think about this chique nailart? And where do you think this nailart is perfect for? (I think it's kinda gala proof!)

9 opmerkingen:

 1. leuk gedaan, ik moet echt eens imageplates gaan kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jennifer,

  Als je zelf niet van handgemaakte nailart houdt (of niet zo'n vaste hand hebt/geen geduld voor hebt) Is konad inderdaad een goede oplossing! De originele konad plates zijn best prijzig (ong 5 euro per stuk). Je kunt bijv eens op ebay zoeken of bij Dashica's beautyshop, daar heb je ook erg mooie (en goedkopere!) imageplates!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is ook heel leuk! Ik denk dat het ook ligt aan welke kleurtjes je hiervoor gebruikt. Hij is idd wel gala proof. Hij zou denk ik ook erg leuk zijn met een witte basislak en zwarte stempel, of met zwart en zilver misschien? Weet jij trouwens of de image plates en stempel dingetjes van Essence goed werken?
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Nana,

  Deze nailart is inderdaad ook leuk met verschillende kleurtjes!
  Ik heb zelf een aantal stempelplates van Essence en bij mij werken ze prima! Je moet er alleen wel rekening mee houden dat er een laagje folie (of soms wel 2) over de plate zit die je eerst moet verwijderen. Ik heb de stempel/scraper van het essence setje zelf nooit gebruikt, dus als je een konad stempel/scraper hebt zou ik die er gewoon bij gebruiken, ik denk trouwens dat de gewone essence stempel ook wel werkt hoor! Je zult er in ieder geval een beetje mee moeten oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, this is beautiful! Following your blog. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ sylvia
  Ik heb juist een erge vaste hand en vindt het daarom zonde om imageplates te kopen maar als ik dit dan weer ziet denk ik goh... toch wel erg leuk:D(via ebay vindt ik toch een beetje eng...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Jennifer,

  Een vaste hand is wel een voordeel, maar stempelen is ook wel leuk voor de afwisseling! Ik koop zelf ook bijna niets via Ebay. Maar www.dashicabeautyshop.nl verkoopt ook imageplates, ze zijn erg mooi en zelf ontworpen door Shirley! Dit is een gewone webshop.

  Heb je zelf al eens het stamping setje van Essence geprobeerd? Die kun je ook uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het superleuk eruitzien!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations