maandag 16 mei 2011

Short Update

Zoals je misschien al gemerkt hebt heeft de site er vanmiddag even uitgelegen. Helaas gaat alles niet zo snel als ik zelf zo willen, en heeft alles een dag nodig voordat het goed werkt.
Inmiddels is mijn blog al bereikbaar via http://nailartcreations.nl  maar blogger linkt hem nog niet door. Ik publiceer dus nog even via blogger. Uiteindelijk is het de bedoeling dat blogger hem meteen doorstuurt naar .nl maar daar is momenteel nog even geen sprake van, er is verder nog niets veranderd daarmee! Klik even op read more om de rest van de update te lezen!

Maybe did you noticed it but my blog was a while offline today. Unfortunately not everthing is working how I want it, and everything needs a while before working (like a day). You can already visit my blog on http://nailartcreations.nl but blogger doesn't link it. At the end it's ofcourse the purpose that blogger immidiatly link it to my new adress. Alright at this moment i'm still publicating from blogger. You can still read my blog with the blogspot.com adress now. Click on read more to read the rest of the update!Verder heb ik de header aangepast, ik vond het tijd voor een iets andere header, ook vond ik de achtergrond te donker worden in combinatie met de gehele layout. Het idee met de druppel nagellak die overloopt in de letters heb ik gehouden. Wel is het lettertype aangepast en heb ik een foto van mijn eigen nagels verwerkt in de header. Eigen heb ik het laten doen want zo handig ben ik zelf niet met fotoshop ;) Dus even een applausje voor degene die hem zo mooi gefixt heeft! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Further I changed my header. I was sick of the old one, it was to dark in combination with the layout. I held the idea of the drop of nailpolish going over in the letters. But I changed the lettertype and I added a picture , actually I didn't made it myself, I'm not a great photoshopper. So a big thanks for the one who made it! I hope you like it too!

Als laatste wil ik nog even melden dat het best eens zou kunnen dat mijn blog vannacht óf misschien morgen nacht even spontaan verdwenen is, op dat moment is blogger dus bezig met de overschakeling naar het eigen domein. Geen zorgen verder, hij komt vanzelf weer terug het heeft even tijd nodig! Over een uurtje komt er weer een normale update online, dus kom zeker nog even terug voor de dagelijkse dosis nagels! En natuurlijk alvast bedankt voor het geduld!

And last but not least, it can be that my blog is offline tonight, or maybe tomorrow night (dutch time). No worry's at that moment blogger is busy with switching to my own domain. It will be back ofcourse, but it will takes some time! In about an hour there will be a normal update. Be sure to come back later for your daily nail update! And ofcourse thanks for your patience!

3 opmerkingen:

 1. Wat een gedoe, een eigen domein :P Veel succes ermee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Silva,

  Haha je wilt niet weten hoe rampzalig het is! Ik adviseer dan ook iedereen om het lekker te houden bij een blogspot.com of een wordpress blog. Of meteen te beginnen met een eigen host. Haha overstappen is écht een ramp. Gelukkig heb ik wel iemand die me een beetje helpt!

  @ Priscella,

  thanks!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations