woensdag 11 mei 2011

My New Bag!


Als vroege post voor vandaag even een keertje iets anders dan nagels! Ik heb namelijk een superleuke webshop voor jullie, en nog een leuke verassing! Aangezien er natuurlijk veel dames zijn die mijn blog lezen zullen jullie deze webshop vast ook ontzettend leuk vinden! Benieuwd? Klik dan snel op de 'read more' knop en ontdek deze nieuwe webshop!



My New Bag,

My New Bag is de webshop van Eline. Eline is een ontzettende tassenfanaat en besloot eind 2009 om een eigen webshop in de tassenindustrie te openen! Naast tassen verkoopt ze ook nog eens leuke portemonnees en houdt ze leuke home party's! Deze webshop is dus zeker een bezoekje waard! My New Bag verstuurd naar Nederland en België via TNT post!

My New Bag heeft een breed assortiment aan tassen, van goedkope handtassen tot luxe handtassen van (imitatie-) leer. De prijzen variëren van ongeveer €20 - €125. Deze prijzen zijn al een stuk lager dan in de winkels zelf voor deze tassen! Aan het eind van dit artikel heb ik ook nog een leuke verrassing voor jullie, dus blijf vooral even doorlezen!

Dit zijn een paar voorbeelden van tassen op haar webshop: 





Je kunt nog veel meer gave tassen vinden op: www.mynewbag.nl, er is een ontzettend groot assortiment aan tassen!

En dan als laatste nog de verrassing! Eline van MyNewBag heeft speciaal voor jullie een kortingscode aangemaakt! Vul bij het afrekenen de kortingscode NAILARTCREATIONS15 in en je krijgt maar liefst 15% korting op het HELE assortiment! Hoe gaaf is dat? Veel shopplezier!

*Sorry ladies, this post is completely in Dutch, this coupon code is just for my dutch/belgian readers*

8 opmerkingen:

  1. Ik vind die eerste tas echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh had ik dat geweten !
    Ik kocht net een crème kleurige Kelly bag voor hééééél wat meer ! :(
    Dus zeker een site om te onthouden !
    Xx. S

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ S,

    Oeh dat is inderdaad écht zonde! Nouja, je weet nu dat er een goedkopere webshop bestaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vroeger had ik echt een tassentic. Maar inmiddels gebruik ik ze niet echt meer. Ik moet ze altijd op schoot zetten, waardoor de meeste tassen inzakken en er niet meer uit zien, of ze zitten in mijn zicht. Daarnaast heb ik vaak een van mijn dochters op schoot en dan zit ik "vol".
    Aan mijn armleuning hangen is ook geen optie.. Ik heb nu dus zo'n ontieglijk lelijk pockettasje hangen :(, maar wil toch nog eens goed rond gaan snuffelen naar een makkelijke, niet te grote en hippe tas, die er ook "staand" op schoot leuk uitziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Leontine,

    Ai dat is inderdaad wel een klein probleem. Gebeurt het inzakken bij tassen ook als er speciale platen onder in de tas zitten?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ S,

    Aw dat is zonde! Ach je weet nu wel dat er dus nog een andere shop is waar je dat soort tassen voor een goedkoper prijsje kunt vinden! Veel plezier met je nieuwe tas!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook ik had vroeger een tassentic maar nu niet meer.
    Ik ga wel een kijkje nemen op de site altijd leuk en erg leuk met korting natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations