vrijdag 6 mei 2011

China Glaze - Watermelon Rind

China Glaze is één van mijn favo merken wat betreft nagellak. Ze hebben onwijs gave kleurtjes en altijd wel weer een nieuwe collectie! Toch heeft ieder merk zo zijn mindere lakjes. Watermelon Rind is daar in mijn ogen één van. Dit is overigens mijn mening, wellicht zijn er dames die dit lakje helemaal geweldig vinden. 

China Glaze is one of my favorites brands nailpolish. They have awesome colours and nice new collections! But every brand got it's 'mwah' products. Watermelon Rind is one of those polishes which is very 'mwaaah'. This is my personal opinion, maybe there are ladies who absolutely love this polish, but I don't like it very much. Curious why?


Als je bovenstaande foto zo ziet zou je dit niet meteen als afschuwelijk lakje bestempelen. Ik moet er wel bijzeggen dat ik echt de mooiste foto's eruit gezocht heb. Watermelon Rind is een groen lakje welke prachtige glitters bevat (de glitters zijn een pluspunt!). Maar dit lakje is een jelly en ontzettend sheer. Ook op bovenstaande foto zie je een duidelijke VNL. Ik vind dit er in real life afschuwelijk uitzien, ik hou er absoluut niet van als je mijn eigen nagels door de nagellak heen kan zien!

When you look at above picture you wouldn't say this is a horrible polish. Well it isn't horrible because the green colour is nice and the glitters are awesome. The one thing I don't like is the jelly finish, it's so sheer! On above picture you can see a clear VNL. I hate it when you can see my own nails through polishes!

Met flits kun je meteen al een stuk meer VNL zien. De glitters zijn nogmaals erg mooi, maar voor de rest? Ik heb op bovenstaande foto's maar liefst 3 dikke laagjes lak aangebracht! Applicatie was ookal niet zo gemakkelijk omdat de eerste laag heel erg strepen achterlaat, en hij dus na 3 lagen nog niet mooi dekt. Nee dit vind ik echt mijn minst favoriete lakje van China Glaze. Ik vind het ook absoluut geen aanrader! Misschien dat ik hem eens ga proberen te layeren over een andere kleur. Wellicht zal dat er een stukje beter uitzien!

With flash you can see a way more clear VNL. The glitters are again very nice, but the rest? On above pictures I used 3 thick coats! Application wasn't that nice either. The first layer was very streaky, and after 3 layers it still wasn't opaque. No this is absolutely the less favorite polish from China Glaze. I absolutely don't think this polish is worth to buy. Maybe I'm going to try the layer this polish over another colour, maybe that would be nice!

Wat vinden jullie van dit lakje? En als je dit lakje zelf hebt, vind jij het een aanrader ja of nee? / What do you think about this polish? And if you own this polish, do you think this polish is worth to buy?

7 opmerkingen:

 1. Ik wed dat ie veel mooier is als die gelayerd is; kun je dat dan een keer laten zien? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Silva,

  Tuurlijk wil ik dat laten zien! Heb je nog voorkeuren over wat voor kleur lak je Watermelon Rind wilt zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is wel echt mooi he? Ik heb 2 potjes en die zitten al meer dan een jaar in mn 'untrieds'. Zal 'm wel gelijk layeren als ik 'm opdoe, bedankt voor de waarschuwing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Inge,

  De kleur is inderdaad onwijs mooi, en de glitters die erin zitten ook! Maar jammer genoeg is hij zo sheer! Idd layeren bij het uitproberen, dan zul je niet zo teleurgesteld worden! Moet trouwens toegeven dat Watermelon Rind bij mij ook langer dan een jaar ongebruikt in de kast heeft gelegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je zo eerlijk bent :)


  Ik vind de kleur erg leuk, maar als hij echt zo slecht dekt houdt het voor mij al snel op

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Texie,

  Ik ben altijd eerlijk! :) Jullie hebben er natuurlijk helemaal niets aan als ik maar iets uit mijn nek zou lullen haha!
  Maar de dekking is idd niks. Er zullen ongetwijfeld betere lakjes met ongeveer dezelfde kleur te vinden zijn die wel goed dekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie kleur alleen jammer dat hij super slecht dekt

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations