donderdag 26 mei 2011

My First Set Gelnails

Ik had jullie natuurlijk beloofd om jullie op de hoogte te houden van de gelcursus die ik volg! Gister heb ik mijn eerste set gelnagels gezet dus vandaag ga ik jullie wat foto's laten zien! Enjoy :)


So I promised you to keep you up to date about the gelcourse I'm following. Yesterday I placed my very first set of gelnails! Today I'm going to show you some pictures! Enjoy :)


 Dit zijn ze dan geworden! Mijn moeder was gister zo lief om model te zitten, de gelnagels heb ik dus ook bij haar geplaatst, en ze is er erg blij mee! Het ging me verrassend goed af gister eigenlijk! Ik heb er erg veel plezier in gehad en voor ik het wist was ik alweer klaar! Natuurlijk wel met een goede begeleiding, thanks Andrea! :)

And these are the nails! My mom was kind enough to be my model last night, so the gelnails are on her nails, and she's very happy with them! I was surprised that it went so well, before I knew it I was done! I had so much fun learning this, ofcourse with a good guidance, thanks Andrea! :)

 En hier nog even van dichtbij. Natuurlijk is niet alles tiptop perfect, zo zie je op de middelvinger aan de rechte kans dat dat wel wat rechter afgewerkt kon worden. Maar het is natuurlijk onrealistisch om bij een eerste set meteen alles perfect te kunnen, kleine foutjes zijn er om van te leren! Verder ben ik zelf wel tevreden met het resultaat!

And here, the nails a little bit closer. Ofcourse it's not perfect, you can see the ringfinger on the right side that it could be a little straighter. But ofcourse it's not realistic for a first set to be perfect! And you make mistakes to learn from! I'm happy with the nails!

Ik zoek nog modellen om op te oefenen trouwens! Ben jij wonende in de omgeving van Zaandam en zou graag een set nagels willen? Neem dan even contact met mij op, of kijk even bij de tabblad 'gelnagels' aan de bovenkant van de pagina!

Hoe vinden jullie de nagels geworden/ What do you think about the gelnails? Do you like them?

7 opmerkingen:

 1. Ziet er echt heel goed uit! Daar mag je best trots op zijn, zo'n eerste keer (: Jammer dat ik niet bepaald in de buurt woon, ik zou best model willen zitten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dat ziet er goed uit! Supermooi, zeker voor de eerste keer. Ik wou dat ik in de buurt van Zaandam woonde ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor een eerste keer, erg netjes gedaan.
  Helaas woon ik niet echt bij je in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG! They look so natural!Your really good at that! I got my Gel Overlays Kit today and I'm currently waiting for my lamp, which will hopefully be coming tomorrow:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Nana,

  Jammer dat je inderdaad helemaal aan de andere kant woont! Wel bedankt voor je reactie! :)

  @ Silva,

  Ik weet niet waar jij precies in de buurt woont maar in juli ben ik 3 weken in friesland, om daar ook nagels te zetten, weet niet of je daar in de buurt woont?

  @ Carola,

  Bedankt! :D

  @ Aimee,

  Thank you! Ofcourse it's the meaning that they look natural :) Are you following a course or are you going to try gelnails on your own? I'm curious for your first set!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg goed uit hoor, zeker voor de eerste keer. Ik heb "professionals" wel eens slechter resultaat zien leveren.

  En nee, ook ik woon niet bepaald in de buurt maar in brabant, bij breda, dus helaas. En ik ben ook niet echt een goed model, ik heb mooie lange en sterke nagels van mezelf.

  Maar nogmaals, goed gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Leontine,

  Bedankt voor het compliment! Als je zelf al natuurlijke lange en sterke nagels hebt zou ik ook zeker geen gel nemen. Kunstnagels zijn leuk voor de mensen die zwakke en korte nagels hebben. Gel is echt voor een verlenging/versteviging voor de eigen nagel. Ik zet ze dus ook niet bij mijzelf aangezien ik ook lange en sterke nagels heb! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations