dinsdag 31 mei 2011

Essence - Can't Cheat On Me

Ook vandaag heb ik weer een superleuk lakje voor jullie! Can't Cheat On Me is ook één van de nieuwe lakjes uit het Essence assortiment. Een lakje waarvan gezegd werd dat hij holografisch is. Maar... Is dat ook echt zo? Lees snel verder om dat te weten te komen!

For today I've another awesome polish for you! Can't Cheat On Me is one of the newest polishes from the Essence collection. A polish which is told to be a holographic one. But... Is it really holographic? Click on read more to discover it!


Ik ga vandaag beginnen met een schaduwfoto. Op bovenstaande foto zie je Can't Cheat On Me in de schaduw. Het is een prachtig zilver lakje, hij doet me overigens een beetje aan China Glaze - OMG denken. Maar is hij ook net zo holografisch?

Let's start with a picture in shade, just to keep it exciting :) On above pictures you can see Can't Cheat On Me, it's a gorgeous silver polish. This polish made me think of China Glaze - OMG, but is it just as holographical?

En hier de zonfoto! Oke hij is niet net zo holografisch als OMG, maar je ziet zeker wel een heel licht holo effect in dit lakje! Best een verrassing overigens, aangezien bijna alle kleurtjes waarvan Essence zegt dat ze holografisch zijn juist meer duochrome zijn. Met 2 dunne laagjes is dit prachtige lakje dekkend en kun je genieten van een mooie lichte regenboog op je nageltjes!

And here the sunpicture! Alright, it's not that holo like OMG, but there is a light rainbow in this polish. A big surprise because Essence made more 'holographic' polishes, but at the end they were all duochrome, not holo. This polish is completely opaque in just 2 coats. After that you can enjoy a little rainbow on your nails!


Wat vind jij van dit lakje? Ook zo'n verrassing? / What do you think about this polish? Are you surprised?

7 opmerkingen:

 1. Even if it doesn't have a strong holo-effect, I still like this polish! Looks nice on your nails :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind deze echt heel mooi heb hem gelijk op mijn wishlist geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond hem wel leuk, al prefereer ik zelf liever een sterker holo effect ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lakje heb ik laatst ook aan mijn stash toegevoegd :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations