vrijdag 28 oktober 2011

La Femme Beauty - Tuscany

Vandaag heb ik een erg herfstig kleurtje voor jullie. Een kleur die ik zelf eigenlijk absoluut niet mooi vind, maar een ander misschien wel ;)

For today i'm going to show you a polish perfect for fall. A colour which I personally hate, but maybe you like it ;)


Ik weet niet wat dat is met bruine kleuren, maar ik vind het afschuwelijk staan op mijn eigen nagels. Tuscany is een donkerbruine lak met een creamy finish. Ik vind de lak zelf erg slordig ogen, ondanks dat ik hem hetzelfde heb aangebracht als alle andere lakken ziet het er gewoon zo slordig uit.. Hij doet me overigens wel denken aan herfstbladeren.

I'm not sure what it is with brown colours, but I think it's horrible on my own nails. Tuscany is a dark brown polish with a creamy finish. The polish looks so sloppy, I applied it like I do with all my other polishes, but it just looks so sloppy with this colour... One thing: It does make me think about falling leaves in fall.


De substantie van dit lakje is erg waterig, ik heb 2 redelijk dikke lagen lak aangebracht, misschien is de substantie van de lak ook wel de reden waarom het er zo slordig uitziet. In ieder geval ben ik geen fan van bruin, en ga ik dat denk ik ook nooit worden! Vanaf nu loop ik gewoon een hele grote bocht om alle bruine lakjes, en zal ik hem hoogstens nog gebruiken voor nailart. 


The substance of this polish is very watery. I used 2 very thick layers of polish on above swatches, maybe that's the reason why it looks so sloppy. I'm just no fan of brown, and I think that I will never like it! I will walk with a great bow around all brown polishes in the future. I think I will use it for nailart only.


Wat vinden jullie van bruine nagellak? / What's your opinion about brown nailpolish?

2 opmerkingen:

  1. heb ook zo'n kleurtje, vind er zo ook niet veel aan...maar met een glitter of flake word ie waw

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Shannara,

    Dat is eigenlijk best wel een heel goed idee! Ik ga het eens uitproberen, misschien vind ik hem dan wel mooi :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations