zondag 23 oktober 2011

Notd: Rainbow Crackle

Waarschijnlijk heb je al op meerdere blogs zo'n soort nailart voorbij zien komen. Veel noemen het rainbow graffiti oid. Ik heb geprobeerd er wat extra's van mijzelf aan toe te passen! Geheel identiek aan andere crackle manicures zal deze dus niet zijn! Zijn jullie al nieuwsgierig;)?

Probably you've already seen a manicure like this on many blogs.. This manicure is also known as rainbow graffiti or something like that. I'm just calling it a rainbow crackle! I tried to add something of my own in this manicure. I don't like copying others, but I do like to use ideas and mix it with a little bit of myself! Are you curious?


Ik ben begonnen met een witte basislak. Ik heb dit gedaan zodat alles wat erboven zou komen extra opvalt! Ik wilde namelijk een echte felle mani maken, dus ik heb gekozen voor neonkleurtjes. Ik heb een roze/blauwe/groene/rode en gele neon lak van La Femme Beauty gebruikt. In combinatie met de witte basis zagen deze kleuren er superfel uit!

I started with a white base. I did that because I wanted my manicure to be very popping, so I choosed to use neoncolours. I used a pink/blue/green/red and yellow neon polish by La Femme Beauty. In combination with the white base the colours looked spectacular!

Nadat ik random de neonkleurtjes had aangebracht op mijn nagels zag het er eigenlijk al heel gaaf uit. In weze had ik dus niet perse de crackle eroverheen hoeven aanbrengen. Om het nog een extra draai te geven heb ik over de gekleurde vlakken 2 laagjes glitter aangebracht. De glitterlak is overigens Essence - Hello Holo, echt een aanrader want ik heb hem in die paar maanden tijd al supervaak gebruikt! Over het geheel heb ik een dikke laag zwarte crack aangebracht van het merk Janet. Bij de eerste hand bracht ik een te dunne laag aan waardoor het er spuuglelijk uitzag.. Ik heb deze hand daarna nog een keer opnieuw gedaan met een beter resultaat.

After adding the neon colours randomly on my nails it looked really fun! I didn't have to add the crack on top of it, but I justed wanted to see how it looked like. Before adding the crackpolish I added 2 layers of glitter on top of the neoncolours. I used Essence - Hello Holo, which is really a good polish! I have it for a few months now and I've used it a lot already! After the glitter I added a thick layer of crackpolish from Janet. My first hand had a very thin layer of crack, this looked very ugly! So I removed it and started again, with a much better result!

Hebben jullie al een rainbow crackle geprobeerd? / Did you already try a rainbow crackle?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations