donderdag 21 juli 2016

[Gelnagels] Grey Accent

Ook ik geniet heerlijk van mijn vakantie en het mooie weer buiten. Dat betekent dus even dat ik het rond de zomerperiode wat rustiger aan ga doen. De ene week zal er gewoon alle dagen een artikel online verschijnen en de andere week om de dag. Dat hangt een beetje af van hoe de week er natuurlijk uitziet. Deze week doe ik het even lekker rustig aan en zie je om de dag een artikel verschijnen!

Vandaag een nailart met grijsthema. Niet helemaal superzomer, maar wel heel neutraal waardoor deze set nagels overal bij past. 


Op alle nagels maakte ik met de grijze kleur een french manicure, behalve op de ringvingers. De ringvingers voorzag ik van een full color, dus de gehele nagel lakte ik. De grijs welke ik gebruikte is een lakje van P2.

De ringvingers zijn accentnagels geworden. Ik stempelde met zwart een bloem over deze nagel. De bloem komt van een Born Pretty Store plate welke je kunt kopen in hun webshop of via hun ebaywinkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations