maandag 4 juli 2016

Personal 26/27

Vorige week had ik helaas wat technische problemen waardoor het niet lukte om de foto's over te zetten. Daarom vandaag maar even week 26 en week 27 in één!

 Good Morning! Verschoors manier om te poseren voor een foto.. Het waren twee heerlijk afwisselende weekjes in de salon. Vandaag en morgen zijn mijn laatste werkdagen in het onderwijs, volgende week heb ik nog een propvolle week zo voor de vakantie, maar daarna ga ik heerlijk genieten van twee weken vakantie in juli en twee weken vakantie in augustus!

Kijk Jut en Jul nou zitten! Sinds Bobs castratie gaat het vele malen beter tussen deze twee bunnies!

In de tussentijd vond ik nog wat tijd voor mijn eigen nagels. Van een compleet neon thema naar peach/grey!

Persoonlijke voetenwarmertje. Meneer gaat gewoon overal bovenop liggen!

1 opmerking:

  1. Awwww....what you did with your nails are so stunning. Lovely color combos and design. Great choice indeed!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations