dinsdag 5 juli 2016

[Gelnagels] Orange Feathers

Oranje is een kleur die vrij weinig gekozen wordt. Meestal omdat iedereen deze kleur herleid naar speciale gelegenheden à la Koningsdag, EK/WK voetbal e.d. Maar eigenlijk is de kleur oranje onwijs zomers!


De basis van deze nailart is geheel oranje. Ik bracht de kleur aan in twee laagjes over alle nagels heen. Er is gekozen voor een accentnagel, dus de nailart komt enkel op de ringvingers. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alle nagels te voorzien van een nailart. 

Ik stempelde veertjes op de ringvingers. Het stempelen deed ik pas nadat de oranje kleur goed droog was. Doordat je met een stempel toch wat kracht op de nagel zet kan de lak ook snel beschadigen wanneer deze nog niet droog genoeg is. Ik stempelde dezelfde afbeelding meerdere keren random over de nagels heen met een witte stempellak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations