zaterdag 9 juli 2016

[Gelnagels] Yellow One Stroke Flowers

Vorige week liet ik jullie al een nailart op mijn eigen nagels zien waarbij ik mintgroen gebruikte als basis. Bij deze set koos ik voor een niet veel voorkomende kleur om een leuke lente achtige nailart te creĆ«ren. 


Ik bracht eerst twee dunne laagjes van de gele lak aan over de gehele nagels. Het is geen hele felle geel, maar een wat zachtere pastelkleur. Wil je de nailart echt heel sprankelend kies dan voor een felle gele kleur. 

De bloemen maakte ik met witte en rode acrylverf en de one move 2+ penseel van Crystal nails.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations