vrijdag 7 oktober 2016

[Gelnagels] Bridal Look

Bruidsnagels vind ik altijd een enorme eer om te mogen zetten, maar soms heb ik een bepaald idee in gedachten voor een set bruidsnagels en dan zul je net zien dat er even geen bruidjes in de buurt zijn. Ik gebruikte daarom maar de nagels van mijn moeder als model voor dit idee bruidsnagels!


De set nagels bestaat uit twee verschillende designs. Een strakke french manicure met glitternagelbed (Duim, middelvinger, pink) en een stamping design. De french manicure bestaat uit een nagelbed verlenging met een glitter coverpink en witte gel.

De ringvingers en wijsvingers bestaan uit een stamping design. De basis van deze nagels heeft dezelfde glitter coverpink als die met de french, alleen heb ik de witte rand weggelaten en heb ik over de gehele nagel een afbeelding gestempeld. Ik vind ze helemaal leuk geworden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations