donderdag 6 oktober 2016

[Nailart[ Blue Stamping Mixture

Ik vind het onwijs leuk om verschillende designs met elkaar te combineren op mijn eigen nagels. Zo blijft een set interessant om naar te kijken en trekt deze ook echt de blikken naar zich toe. Wanneer ik mijn eigen nagels lak, probeer ik iedere keer weer een compleet andere kleur uit de kast te trekken. Dit keer ging ik voor blauw!


Ik lakte mijn duim, wijsvinger en pink met de blauwe kleur. Ik gebruikte twee dunne laagjes om de kleur mooi dekkend en egaal te krijgen. De ringvinger liet ik kaal, de middelvinger voorzag ik van twee dunne laagjes van een milky white lak. 

Voor het stempelen gebruikte ik een Dashica plate. Ik stempelde op zowel de ringvingers als de middelvinger het full nail design met het hart. De middelvinger liet ik zo. Op de ringvinger bracht ik nog een extra accent aan door met de blauw een french te maken op die nagel. Uiteindelijk brengen verschillende nagels samen één set!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations