maandag 3 oktober 2016

Personal #38 #39

Goedemorgen! Ik ben er weer even een weekje tussenuit geweest, soms zitten er van die chaotische drukke weken tussen waarbij alles er een beetje bij in schiet. Ach deze week ben ik weer er weer met nieuwe nailarts!

 Afgelopen week liep ik door de action en zag ik dit leuke old school krasblok liggen. Met de groepen vier hebben we nu het thema Boerderij en ik besloot wat proefjes te gaan krassen op het krasblok. Leuk om te doen, wel wat te lastig voor die leeftijd. Weer wat leuke nailarts van de afgelopen tijd bij elkaar. Je kunt me uiteraard ook via FB (Nailart Creations) Twitter (@NailartCreation) en Instagram (Sylvia_nailartcreations) volgen. Daar plaats ik altijd de recente foto's en nieuwe nailarts nog voordat ze op de website verschijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations