zaterdag 24 september 2016

[Gelnagels] One Stroke/GoldFrench

Vandaag laat ik jullie weer een nailart zien waarbij ik de one stroke techniek gebruikte om een mooie bloem te schilderen!


De one stroke bloemen combineerde ik met een mooie subtiele gouden glitter french. De gouden french zorgt ervoor dat alle aandacht direct naar de one stroke bloem gaat. Ik heb de nagels eerst verlengt met een covergel, vervolgens daar de gouden french bij gemaakt. De ringvingers heb ik helemaal kaal gelaten omdat over de hele nagel de bloem zou komen. 

Met roze en rode acrylverf en een one stroke penseel maakte ik uit de hand de bloem. Met een donkerbruine verf zette ik wat stipjes in het hart van de bloem. Vervolgens tekende ik met een nailart penseel en donkergroene verf de bladeren van de bloem. Onder aan de bloem plakte ik een zilveren rhinestone om de nailart helemaal af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations