maandag 19 september 2016

Personal #37

Het zomerweer is vanaf deze week dan toch echt wel over. Aan de ene kant jammer, want ik genoot onwijs van het lekkere weer, maar aan de andere kant, werken met 30 graden vond ik toch wel wat minder... Ook qua salon is het niet gemakkelijk, de producten reageren onwijs op  de warmte! Goed we hebben het weer overleefd, op naar een nieuwe week!


Sinds een aantal maanden ben ik fanatiek minstens 1x per week een uur aan het banenzwemmen. Heerlijk!Deze week weer een paar leuke setjes nailart gezet!


Afgelopen weekend was het boekenfestijn in de jaarbeurs Utrecht. Ik moest even passen en meten tussen het werk in de salon door, maar het lukte uiteindelijk om zaterdagavond toch nog even naar Utrecht te rijden. Wow wat een hoop boeken bij elkaar, zo gaaf! Heb uiteindelijk toch nog een flinke stapel boeken meegenomen, dus dat wordt echt weer tijd maken om wat te gaan lezen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations