woensdag 14 september 2016

[Gelnagels] Natural Sparkly

Een tijdje geleden bestelde ik op de goede gok een nieuw soort gel. Een covergel met glitter! Voor degenen die nog niet weten wat een covergel precies inhoudt, de volgende uitleg:

Een covergel is een gel die gebruikt wordt bij een nagelbedverlenging. Een nagelbedverlenging maak je o.a. bij een french manicure om de verhouding van de nagel kloppend te houden. Bij een french manicure bestaat de nagel voor 2/3 uit nagelbed en 1/3 uit de witte rand. Wanneer je deze verhoudingen niet aanhoudt, krijg je een rare nagel met een heel kort nagelbed en een hele lange witte rand. Het kan zomaar voorkomen dat je een nagel plaatst bij iemand die bijvoorbeeld op nagels bijt, nagelbijters hebben vaak een heel kort nagelbed, wanneer je de nagel dan met een sjabloon of tip verlengt en je wilt hier een french manicure op maken dan moet de verhouding wel kloppen, dus zal het nagelbed verlengt moeten worden. 


Een covergel kun je ook gebruiken om een naturel nagel te creëren. De covergel werkt dan net even alle vlekjes en oneffenheden op de nagel weg om ze en natuurlijke glow te geven. Dit heb ik gedaan bij de nagels hierboven. Ik heb deze glittercover als een naturel look over de gehele nagel aangebracht. 

Wanneer je op de foto klikt kun je deze in het groot bekijken, pas dan zie je de onwijs mooie en subtiele glitter. Ik ben helemaal weg van deze gel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations