dinsdag 20 september 2016

[Gelnagels] Animal Print Mix

Doe eens gek is het motto achter deze nailart. Laten we eens twee compleet verschillende dierenprinten met twee verschillende kleuren met elkaar combineren (altijd een optie wanneer kiezen moeilijk is). Guess what, de uitkomst van deze nailart vond ik persoonlijk verrassend leuk!Er is hier gekozen voor een felle roze kleur en een nude kleur. Ik bracht de kleuren om en om aan in twee laagjes op de nagels. De helft van deze nailart is gestempeld, de andere helft met de hand getekend. De zebraprint is in dit geval een stempel. Ik stempelde de print over de gehele roze nagels heen. Je kunt uiteraard ook de print met een striper tekenen, maar ik ben van het makkelijk doen. 

De nude nagels voorzag ik van een luipaardprint. De wijsvingers maakte ik geheel met de print en op de ringvingers maakte ik de print vanaf de tip schuin omhoog om de nailart een beetje speels te houden. De print zelf is gemakkelijk te maken. Ik zette met de roze lak de vlekken en met een zwarte striper omlijnde ik deze.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations