maandag 5 september 2016

Personal #32/#33/#34/#35

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, is het even een tijdje stil geweest hier! De reden was eigenlijk vrij simpel. Ik heb even heerlijk wat tijd voor mezelf genomen, lekker gerelaxed, even geen werk, geen website even helemaal niets. Ik ben helemaal zen tot rust gekomen en ben de afgelopen twee weken weer begonnen met werken. De eerste twee weken alleen maar de salon, vanaf vandaag weer mijn eerste werkdag in het onderwijs. 

Heerlijk geknuffeld met dit lieve mannetje! 

 

Na mijn eerste vrije weken heb ik weer het één en ander in de salon gedaan. Weer wat leuke setjes nagels. Hieronder volgt nog meer!

In mijn tweede vakantie (ik heb heerlijk 2x 2 weken vrij gehad) was het weer helaas echt knudde. Mijn slaapkamer was aan een grote verbouwing toe, dus deze heb ik in de tussentijd helemaal aangepakt. Oude bed + bureau eruit. Alles opgeruimd en uitgezocht en nieuw bed erin. Superblij met hoe alles er nu uitziet!

De bovenste foto is een foto van mijn eigen nagels met 4 weken uitgroei. Oei dat kon echt niet meer. Onder de na foto! Inmiddels zit er weer iets nieuws op!

 Dat waren een heleboel fotos van de afgelopen weken! Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations