woensdag 21 september 2016

[Gelnagels] Girly Skulls

Deze nagels zijn een typisch voorbeeld van een nagel hoeft niet perse heel lang te zijn om er toch gaaf uit te zien! Door gebruik te maken van een french manicure die ik iets meer omhoog zet kun je de nagel wat langer doen lijken dan deze in werkelijkheid is. Onwijs handig voor degenen die niet van lange nagels houden of geen lange nagels kunnen behouden. 


De basis van deze nailart is een mooie subtiele glitterroze french manicure. Deze lichte roze lak is echt één van mijn favoriete lakjes van Catrice. Ik maak de french uit de losse hand en trek deze vervolgens strak met behulp van een plat penseel en remover.

De stempel komt van de halloween plate van Konad af. Ik stempelde deze met zwart. In het midden van het strikje plakte ik een lichtroze rhinestone om de nailart af te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations