woensdag 7 september 2016

[Gelnagels] Peach Abstract

Deze nailart is onwijs leuk, maar supereasy om te maken! Daarnaast is de nailart ook nog geschikt voor kortere nagels, wat bij de meeste nailarts niet zozeer het geval is. Benieuwd hoe je deze nailart kunt maken en wat je nodig hebt? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?
- Zilveren glitterlak (het liefst fijne glitter, ik gebruikte er 1 van Catrice);
- Perzikkleurige nagellak naar keuze (Essence);
- Nailartpenseel.


Ik heb alle nagels voorzien van twee laagjes lak. Ik bracht de zilveren lak aan op de middelvingers en ringvingers en de perzikkleurige lak op de overige nagels. 

Om de lijntjes te maken op de middelvingers heb je een fijn nailart penseel nodig. Ik deed wat perzikkleurige lak op een papiertje en dipte daar mijn penseel in. Uit de losse hand tekende ik vervolgens de lijnen op de nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations