vrijdag 16 september 2016

[Gellak] Mix 'n Match

Een beetje outside the box thinking vind ik op het gebied van nagels onwijs leuk. Bij mij hoeven ook niet altijd alle 10 de nagels hetzelfde te zijn, niet op het gebied van nailart, maar ook niet op het gebied van kleur. 

Zoals je kunt zien is deze nailart een voorbeeld van zo'n lekker gek combineer verschillende dingen met elkaar. De nailart is gemaakt op natuurlijke nagels met behulp van gellak en een zwarte striper. Ik gebruik de gellak van het merk Quida, alleen de glitters op de ringvingers zijn van een ander merk. 


De pinken, middelvingers en duimen voorzag ik van twee laagjes roze gellak. De ringvingers en wijsvingers voorzag ik van twee laagjes witte gellak. 

Op de wijsvingers maakte ik een streepjes patroon. Ik tekende uit de losse hand zwarte streepjes met een striper over de gellak heen. Op de ringvingers bracht ik twee laagjes van een glittergellak aan. Dit is een hele subtiele glitter.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations